16 Mart 2012 Cuma

Agyness Deyn for Dr Martens

Markaların ünlülerle yaptığı iş birliklerinde bazen kan tutmuyor biliyorsunuz. Bazıları da cuk diye oturuyor. Kapsül koleksiyon hazırlatma noktasında dünyanın en başarısız örneğini Lindsay Lohan'a tasarım yaptırma gafletinde bulunan Ungaro vermişti. Pek de hoş olmadı zaten sonucu. Başarılı çalışmaların en iyisiyse bence Kate Moss for Topshop'tı. Şu anda Mango'ya yakıştıramıyorum mesela ben kendisini.



Zaten iki sezondur marka yüzü olarak kullandığı Agyness Deyn ile ilişkisini bir sonraki aşamaya geçirmeye karar veren Dr. Martens aldığı en başarılı kararlardan biriyle karşımızda bence. Agyness Deyn, hem aykırı duruşu hem punk havası hem de asi tarzıyla Dr. Martens için biçilmiş kaftan.



Bir markanın  yüzü olmak ile kendisine ait bir kapsül koleksiyona sahip olmak arasında büyük fark olduğu için Agyness için de güzel bir deneyim olacak ve marka tarafı fazla ticari ve kızın isteklerine tamamen ters bir şey ortaya çıkarmadığı sürece sonuç da ilgi çekici olacaktır diye düşünüyorum.

sizin hatırladığınız iyi veya kötü marka/ünlü iş birlikleri var mı?

1 yorum:

Ciiden dedi ki...

Cok guzel bi isbirliği olmus nihayet! urunle kisi bagdasmayınca burn sadece buram buram gereksiz ticaret kokusu geliyor.
Blogunu yeni kesfettim bu arada, takibe aldım hemen guzel seyler paylasıosun.

mucx.