2 Mayıs 2013 Perşembe

Clinique'den Anti-Alerjik Oje Serisi

Dünya'da her şey niş markete doğru yol alıyor. Fark ettiyseniz her ürünün iddiası, eskisinden de spesifik hale geldi. Artık sadece ince telli saçlar için geliştirilmiş şampuanlar bulmak zor, onun yerine ince telli + koparak dökülmeye meyilli + sarı + işlem görmüş saçlar için şampuanlar görüyoruz raflarda.


Clinique de isminin vaad ettiği gibi alerjik ciltlerin dostu olmakla ünlü bir marka olarak, üzerine yapışan "sadece cilt bakımı markası" son zamanlarda kırıyor. Önce Chubby Stick'leri ile renkli kozmetik alanında da var olduğunu gösterdi, şimdi ise anti alerjik oje serisi ile hassas cilt ve gözlere sahip olanların kalbini kazanmayı hedefliyor.


Ojelerinizin bir alerji sebebi olacağını hiç düşünmemiş olabilirsiniz ama gün içinde ellerinizi hem yüzünüze hem de gözlerinize yüzlerce kez sürdüğünüzü düşününce aslında anti alerjik oje kullanmak hiç de mantıksız değil. Sabit renklerinin yanı sıra, 13 renkten oluşan 2013 yaz renkleri ile, sadece fonksiyonel değil aynı zamanda modern de olan bu seri belki de kızarık gözlerinizin gizli sebebini ortadan kaldıracak olabilir.

Hiç yorum yok: