31 Mayıs 2013 Cuma

Gucci Resort 2014 Stil Sahibi Tatilin Adresi

Resort 2014 koleksiyonları hızlanmışken en dikkat çekicileri incelemeye devam ediyoruz. Gucci bu koleksiyonlar arasında Resort ruhunu en güzel yansıtanlardan bir tanesi olarak çok beğendiklerimden oldu diyebilirim.

Tam anlamıyla şık ve şehirli kadının, kıştan soğuktan bunalıp kendisini attığı sıcak ama şehrin lüksünden hiç bir eksiği olmayan destinasyonlarda giymek isteyeceği parçalarla dolu bir koleksiyon olmuş.




Akan silüetlerin parlak kumaşları ile bol pantolonlar ve tuniklerin zengin duruşu inanılmaz şık ve çabasız görünüyor. Kumaş kalitesi sayesinde lüksü sağlayarak gereksiz süsleme veya aşırı işçilik yok gibi duran ama çok ince düşünülerek oluşturulmuş ve detayları kusursuz parçalar çoğunlukta.


Yüksek belli pantolonlar, bordo ve hardal renkler, çok uzaktan bile rahat ve süper hafif görünen kumaşlarıyla Gucci Resort 2014 koleksiyonu kıştan bunalanları yaza hazırlama konusunda bir resort koleksiyonundan beklenenleri ve fazlasını karşılıyor.

30 Mayıs 2013 Perşembe

Hedi Slimane 90'ları Fazla Ciddiye Alıyor

Biliyorsunuz koleksiyonların sunumu sırasında 2013-14 Sonbahar Kış koleksiyonları arasında en çok eleştirilenlerden biri Saint Laurent Paris ve kreatif direktörü Hedi Slimane oldu. Markanın ruhunu içinden çekip sokağa taşırken lüksünü öldürmesi ile ilgili bir çok kötü eleştiri almıştı. Koleksiyonu neredeyse kimse sevmedi, iyi konuşanı görmedik.

Şimdi de Cara Delevingne ve Cole Smith''in yer aldığı çekimleri video olarak yayınladılar ama videolar da 90'larda zincir mail olarak gelen Powerpoint dosyalarındaki aşk sözleri gibi  bir garip slide show. Yaşı çok küçük olanlar bilmez ama kırmızı bir gülün size doğru gelip ardından da Mevlana sözleri okumanın acısını hatırlayanlar videoyu izleyince neden bahsettiğimi anlayacaklar.


29 Mayıs 2013 Çarşamba

Penelope Cruz Gün Sayıyor

Bu aralar tüm ünlüler hamile... Royal baby bir yandan heyecanla beklenirken, diğer tarafta kim Kardashian ve çok konuşulan (belki de gereğinden çok konuşulan) hamilelik stili her gün yeni bir tabloid haberi oluyor. 


Bütün bunların dışında kalmayı tercih eden güzeller güzeli Penelope Cruz ise eşi Javier Bardem ile sahip olacakları ikinci çocuğu doğurmak üzere. Geçtiğimiz günlerde telefonla konuşurken kameralara yakalanan Penelope Cruz, kırmızı elbisesi, trençkotu ve düz ayakkabıları ile şık bir hamile olmanın yollarını gösteriyor. 



Her kısa boylu kadın gibi hamileliğinin son aylarında biraz zorlanıyor gibi görünüyor ama sadece görüntü öyle. Büyüyen karnını taşımak hiç bir kadın için kolay değildir zaten. Hamileliğin son döneminin vermiş olduğu bakımsızlık ve boşvermişlik de üzerine çökmüş ama yine de Kim Kardashian gibi görünmektense dış görüntüsü yerine kendisi ve bebeğinin sağlığına odaklanmış olması çok daha şık. 

Ben İspanyol güzelin kırmızılar içinde uzun koyu saçlı halini çok sevdim, şık demezsiniz ama son günlerde gördüğüm en normal hamile ünlü diyebiliriz.

28 Mayıs 2013 Salı

Cavalli Demişken...

Dün 12 günlük Cannes sonrasında markanın kırmızı halı dominasyonu üzerine düşününce Resort koleksiyonuna da bir kez daha göz atmak istedim. Sonuç aslında dün yayınladığım Cannes'da Cavalli Rüzgarı yazımla hem paralel hem değil.



Just Cavalli 2014 Resort koleksiyonunda aslında her zaman gördüğümüzden tamamen bambaşka bir hale gelmiş bir kadın görmüyoruz ama yine de eskisinden daha az Punk, daha yumuşamış ve hayvan desenleri konusunda biraz daha seviyeli bir kadın göze çarpıyor. Seksapel ön planda ama ince detaylarla saklanmış olması onu hem daha karizmatik hem de eskisine göre daha az "ben buradayım" diye bağırmaya çalışıyor.



Diğer taraftan da bir markanın senelerdir başarılı bir şekilde koruduğu imzası haline gelmiş çizgisinden tamamen vazgeçmesi hem pratik hem de akıllıca olmayacağı için Just Cavalli koleksiyonunda da baktığınız anda "Bu parça kesinlikle Cavalli'dir" diyeceğiniz parçalar mevcut. Bu da markanın herkesin beynine kazındığının bir göstergesi aslında. Benim favorim bu kadar hayvan baskısı arasında yaratıclık olarak da eşsizlik olarak da en dikkat çekici olan parça, leopar desenli kuğu baskısı olan mini elbise.

27 Mayıs 2013 Pazartesi

Cannes'da Cavalli Rüzgarı

Cannes Film Festivali, Akademi ödüllerinden sonra sinema ile ilgili en önemli kırmızı halı olayı olarak görülebilir. Hatta tek bir gece değil günlerce süren Photo call'lar, galalar, açılışlar, amFAR Gala derken tam anlamıyla uzun soluklu ve her seferinde yıldızların daha da özendiği bir geçit diyebiliriz. 
2013 senesinde de her zamanki gibi çok görkemli geçen Kırmızı Halı törenlerinde bu sene Cavalli ismiyle bu kadar sık karşılaşınca bir bakayım dedim. 

Genelde hayvan baskıları, aşırı dekolte ve çok dikkat çekici seksilikte bir çizgisi olan Cavalli'nin bu kez desenden nispeten uzak durup, siyah ve beyaz renk üzerine, dantel ve transparan kumaşlarla gitmesi dikkat çekiciydi. 

Siyahları tercih eden modeller Irina Shyk, Liya Kebede ve normalde Burberry'ler içinde görmeye alıştığımız Cara Delevingne gibi isimler oldu. Beyazlarda ise Cindy Crawford, Paz Vega ve Kylie Minogue oldu. Siz Cavallli'deki bu leoparsız tasarımları nasıl buldunuz?

24 Mayıs 2013 Cuma

CANNES'da Bir Festival Şakası


Türkçe'ye tam çevirisini malesef bilemediğim için İngilizce terimi ile anlatmak zorunda kalacağım ama "attention whore"luğun bu kadarı olur. Cannes Kırmızı Halı'sı Fransız havasının verdiği bir zerafet ile mutlu mesut devam ederken kim olduğunu bile kimsenin bilmediği bir kadın, üzerinde kurabiye kutularından yapılmış bir elbise ile arz-ı endam etti.

Dikkat çekme isteğinin ve hayatında muhtemelen ilk kez bir kırmızı halıda yürüyecek olmanın verdiği panikle tüm dünyanın şaka malzemesi haline gelecek bir rezilliğe sebep veren bu kişinin ismini bilmememiz daha iyi oldu. Lady Gaga olsa göze batmayacak bu parçayı kim tasarladıysa muhtemelen bir geri dönüşüm projesine destek vermek için moda tasarımcıları ile yapılan bir iş  birliğinin meyvesi olan bu kıyafeti Cannes Kırmızı Halı'sına gönderdiği için kendisi de konuk kadar suçlanmayı hak ediyor.

Reklamın da dikkat çekmenin de iyisi/kötüsü olduğunu gösterir nitelikteki ders kitaplarına girecek bir şey gördük. Umarım başkalarını da görmek zorunda kalmayız.

23 Mayıs 2013 Perşembe

Oscar de la Renta Lady'si : Resort 2014

Bundan yüzlerce yıl sonra bir gün, birisi 21. Yüzyıl'da Lady Olmanın El Kitabı adında bir esere imza atarsa kural 1 olarak  "Gardırobunuzu Oscar de la Renta ile doldurun" yazması gerekiyor. Yeni prenses olmuş, halk tabakasından bir kadınsanız ve stiliniz konuşulsun istiyorsanız Oscar de la Renta'ya bir yolculuk ve bum! İşte bütün bloglar bir prensesin anatomisi yazılarında sizden bahsediyor. 


Resort 2014 koleksiyon sunumunda Mr. De La Renta ofise uygun ama herhangi bir insanın herhangi bir ofisine değil mükemmel tasarlanmış ofislerdeki , kusursuz kariyerli kadınların görünümünü de bu tozsuz lekesizlik tablosunu tamamlama amacıyla kullanacağı parçalar tasarlamış.



Tüller, çiçek desenleri ve aplikler, şeker pembeleri ve bejlerin bir  arada olduğu kokteyl elbiseleri ise yaş itibari ile biraz daha gençlere hitap ediyor.

Tuvaletler ise yine kadınsılığı ön plana çıkarma amacıyla tasarlanmış ama hiç birinin dekoltesi abartılmamış Obama'nın verdiği resepsiyona giden sanatçıların Beyaz Saray'a uygun kıyafet ihtiyaçlarını bu koleksiyon giderebilirmiş mesela. Koleksiyonla ilgili tek eleştirim ise sanırım peplumlar. Hacim konusunda bir usta olan Oscar de la Renta'nın peplum kullanmadan da istediği etkiyi yaratabildiğini biliyoruz. Bir önceki sezonun en baskın trendini bir koleksiyonda görünce biraz soğuyorum açıkçası...

22 Mayıs 2013 Çarşamba

David Beckham'a Adidas Usulü Veda


David Beckham denilince akla gelen ilk marka Armani ise ( iç çamaşırı çekimlerini herkes hatırlar) ikincisi adidas'tır. Ya da erkeklere sorarsanız sıralama tersine dönebilir :)


Geçtiğimiz günlerde futbola veda eden ünlü futbolcu-stil ikonu-reklam yıldızı-para makinesinin vedası için de adidas, Beckham'ın kendisinin kişiselleştirdiği bir krampon yaptı. Son maça bu ayakkabıyla çıkan David Beckham, futbol hayatına veda ederken ayakkabısında tüm ailesinin isimleri ve İngiliz Bayrağı resimleri olmasını uygun gördü.



Uzaktan bakınca custom olduğu son derece belli olan adidas Predator Lethal Zone ayakkabıları www.miadidas.com web sitesi üzerinden kendisi tasarlamış diyorlar. Zaten minimalizmden eser olmayan ayakkabılar da bu kadar şaşaalı bir futbolcunun jübilesine yakışırdı.

21 Mayıs 2013 Salı

Christian Dior Resort 2014 Koleksiyonu



Resort koleksiyonları yavaş yavaş ortaya çıkarken, ara sezonların en güzel yanının 1 hafta içine sıkıştırılmış yüzlerce koleksiyonu bir anda takip etmeye çalışmak yerine zamana yayılması sayesinde sindire sindire izleyebilmemizi özlemişim.


Raf Simons'ın Dior'u ayakları yere basan bir Resort koleksiyonu ile karşımızda. Şehirli kadını kış ortasında sıcak ülkelere göç etmeye zorlayacak parçaların bir kısmı aslında bu yolculuğun en başında, şehirde başlıyor. Ofise uygun ama aynı zamanda yavaş yavaş yaklaşan yaz mevsiminin de enerjisini almış ceketler, etekler yerlerini uçuşan kumaşlara, neon renklere ve bodylere bırakıyor.


Sonlara doğru ortaya çıkan asimetrik kesimli blok renkli elbiseler ise bahar rüzgarına karşı yürüyüp arkanızda bıraktığınız uçuşan kumaşlarla poz verme isteği uyandırıyor. Romantizm, rahatlık ve seksapeli bir araya getirmeyi başarmış çok başarılı bir koleksiyon olmuş.

20 Mayıs 2013 Pazartesi

Facehunter İmza Günü

Sokak modasının bu kadar önem kazanmasında 3 kişinin çok büyük yeri var: Facehunter, Sartorialist ve Tommy Ton. Kadınların genelde erkekler için değil diğer kadınlar için giyindikleri tezi, moda haftaları sırasında çürür. Tüm kadınlar bu üçlüyü düşünerek giyinir. 



Yvan Rodic, nam-ı diğer Facehunter, dünyanın her yerinde çektiği stil sahibi kişilerin fotoğraflarını web sitesinde yayınlamakla kalmayıp hayranları için kitaba döküyor ve son kitabı "A Year in Life of Facehunter"ın lansman ve imza günü Türkiye için V2K Designers'ta yarın gerçekleşiyor. Zaman zaman ülkemize de gelip fotoğraf çeken Yvan'ın imzalı bir kitabını moda kitaplarınız arasına ekleyin derim. 

17 Mayıs 2013 Cuma

Biraz Taş Devri Biraz 90'lar: J.W Anderson for Versus

J. W. Anderson Topshop ile olan anlaşmasının bitmesi ile, duyurulduğu günden beri merak uyandıran Versus kapsül koleksiyonunu sundu. Parti ve defile karışımı bir event ile sunulan koleksiyon Twitter'da #newversus hashtagi ile yer aldı.

J. W. Anderson'ın 90'lar eğilimi ve androjen çizgileri parçalarda rahatça görülürken, spor şıklığa derin bir seksapel katan dekolteler ön plandaydı.



Diğer taraftan Versace'nin (dolayısıyla Versus'un) imzası haline gelmiş olan derin yırtmaçlar ve bu yırtmaçların üzerindeki seksi dantellerin bir araya geldiği neonlar da casual kıyafetlerin dikkat çekici olmasını sağlıyor.



Koleksiyondaki hayvan baskıları ile açık göbekler bir araya geldiğinde  biraz Taş Devri etkisi yaratılmış ama zaten Versus hiç bir zaman korkaklar için koleksiyon üreten bir marka olmadığı için dikkat çekicilik sınırını biraz fazl azorlayan parçalar da koleksiyon ve markanın ruhuna ters düşmemiş.

16 Mayıs 2013 Perşembe

CANNES Film Festivali 2013 Carey Mullighan Lookları

Cannes Film Festivali'nin açılışı ve senenin en çok beklenen büyük bütçeli projelerinden Great Gatsby'nin galası ile kırmızı halıda hareketlenmeler oldu. Carey Mulligan, bu sene kariyerinin en büyük sıçramasını yapıp, ilk versiyonda Mia Farrow'un canlandırdığı Daisy Buchanan karakterini kaparak kendisi için müthiş bir adım atmış oldu. Jennifer Lawrence'ın Açlık Oyunları ile çektiği ilgiye paralel bir ilgi gösteriliyor kendisine. Bundan sonrasını da doğru planlarsa çok daha iyi yerlere gelecek gibi görünüyor.
Ben de günün kadını Carey Mulligan'ın iki look'una bir bakalım dedim.



Carey'nin gündüz giydiği Alexander Wang imzalı, Balenciaga etiketli tulum tek kelimeyle mükemmel. Yakasının duruşu, ince detayları, kesimi her şeyi çok yakışmış. Ama tulum dışındaki diğer her şeyde bir olmamışlık var. Ayakkabılar keşke platformsuz sivri burunlu zarif ayakkabılar olsaymış mesela. Sapsarı saçlarına bu kadar az makyaj da yüzünü hasta gibi göstermiş. Bir de bu kadar aksesuarsız olunca çok özensiz geldi gözüme.


Kırmızı halıda giydiği açık pembe Dior tuvalet ise seneler önce Gwyneth Paltrow'un Oscar töreninde giydiği elbisenin neredeyse aynısı. Çok düz, çok saten, çok kırışık olması da yardımcı olmuyor. Saçların özensizliği, dibinden çıkan bir parmak siyah renk de bir araya gelince iyice özensiz durmuş. Cannes'ın devamında neler olur bilemiyorum ama şimdiye kadar Carey'nin notu çok da iyi değil gibi geldi bana.

15 Mayıs 2013 Çarşamba

Chanel Cruise 2014



Yine leyleği havada gören Chanel, bir ara sezon olmaktan çıkan ve kendine özgü bir çizgi ile tatil yerlerini mesken tutan Cruise koleksiyonlarının sonuncusunu Singapur'da tanıttı. Daha önce Once Upon A Time... yazımda anlattığım Keira Knightley'nin canlandırdığı Matmazel Chanel'in gençlik stilinden ilham alan koleksiyon tatil konsepti ile şıklığı bir araya getiriyor.



Uzun, kat kat inci kolyeler, kalçanın altına kadar dümdüz uzanan üstler, uzun etekler, bol pantolonlar ve soft renklerin hakimiyetindeki koleksiyon, vintage silüetlere modern dokunuş konusunda uzman olan Karl Lagerfeld'in bir diğer muhteşemliği olarak tarihe geçti.

14 Mayıs 2013 Salı

Roksanda Ilincic Barbie'ye Tasarlıyor

Barbie ve Roksanda Ilincic yan yana gelme ihtimali en düşük ikililerden olabilir. Christian Louboutin ve Barbie olur, Oscar de la Renta e Barbie olur, Armani bile olur ama Roksanda Ilincic, hanım hanımcık kız kelimesi yerine kullanılan bir sıfat haline gelen Barbie ile bir araya gelince ne bekleyeceğimizi bilemiyoruz.. Ya da bilemiyorduk...



50. yıl şerefine daha önceden Barbie için kıyafet de tasarlayan Roksanda Ilincic, bu kez modern zaman Barbie'sinin evini tasarlayacak. Herhalde Stepford Kadını imajından sıyrılması gereken Barbie'nin kendi ayakları üzerinde duran ve eski imajının aksine hiç de kırılgan olmayan bir versiyonu kabullendirilmeye çalışılınırken, Roksanda Ilincic de bu postmodern dimajı tazelemek için seçilen bir isim olmuş. Bence çok heyecan verici bir sonuç ortaya çıkabilir.

13 Mayıs 2013 Pazartesi

Bottega Veneta Resort 2014


Her sene olduğu gibi bu sene de daha yazın geldiğine inanamamışken bir sonraki senenin Resort koleksiyonları ile karşılaştık. New York'ta Resort 2014 koleksiyonunu sunan Bottega Veneta'nın tasarmcısı Tomas Maier, koleksiyonu tamamlamanın ötesine geçen ayakkabıları Fas'ta özel el işçiliği ile yaptırdığını söylüyor.



Koleksiyonun en güzel yanı hem tribal hem de çok modern görünmesi. Boyamalar sanki kabile işi doğal boyalarla yapılmış gibi ama kumaşlar hem organik hem de çok teknolojik bir görünüm sunuyor. Püsküller var ama çiçek çocuklara göre değil, tığ işine benzeyen katların bir araya geldiği kumaşlar ise şehirli kadın için çok uygun.


Diz boyunda ya da biraz daha kısa elbiselerin neredeyse hepsi desenli ama kumaşlar sanki doğada o haliyle bulunuyormuş da üretilmemiş, toplanmış gibi doğan bir baskı ve renklendirmeye sahip.



Bej renk üzerine yapılan baskılarla hareketlenen etek ve şortlar ise inanılmaz rahat ve kullanışlı. Bottega Veneta yine üstün işçilik ve kaliteli materyallerin mükemmel uyumunu sunan bir koleksiyon yapmış.

10 Mayıs 2013 Cuma

Once Upon A Time...

Keira Knightley ve Coco Chanel isimlerinin yan yana anılması son derece tahmin edilebilir bir şeydi. İngiliz oyuncunun içindeki Fransız'ı ortaya çıkartmak, Once Upon A Time... adlı kısa Chanel filmini çeken Karl Lagerfeld için zor olmamıştır diye tahmin ediyorum.

Coco Before Chanel filminde Audrey Tautou'nun muhteşem performansı ile karşılaştırıldığında, karşılaştırma yapılmamasının daha iyi olacağını düşünseniz de, Once Upon a Time... bir moda tasarımcısı tarafından çekilen, kısa bir dönem filmi için hiç de fena değil. Matmazel Chanel'in Keira kadar neşeli ve enerjik olmadığına, biraz daha karanlık bir karakter olduğuna dair söylentilerle çelişen güzel bir portre olmuş diyebilirim.

İzlemek isteyenler için 18 dakikalık film


9 Mayıs 2013 Perşembe

POLAR Sample Sale



İstanbul'da yaşayıp da tasarımcı parçalarının peşinden koşan kadınların en önemli duraklarından biri olan Polar Moda, bugünden başlayıp Cumartesi günü 19:00'a kadar sürecek Sample Sale ile yüzleri güldürdü. W Otel'de gerçekleşecek olan Sample Sale'de yer alacak markalardan bazıları şöyle: Calvin Klein, Jean Paul Gaultier, Stella McCartney, Vera Wang, The Row, Victoria Beckham...

Sample sale sırasında kredi kartı da kullanabileceğinizi de hatırlatayım...

8 Mayıs 2013 Çarşamba

Katy Perry Kırmızı Kraliçe Oldu



Alice'in başının belası Red Queen'in Katy Perry versiyonunu göreceğimizi pek sanmazdım. Hatta Katy'den simsiyah saçları ve kocaman gözleriyle en fazla Pamuk Prenses olur diyordum. 



Daha önce kedi şeklindeki şişesiyle dikkatleri çeken ve kendi ismini taşıyan parfümü ile karşımıza çıkan Katy Perry, yeni kokusu Killer Queen'in lansmanında Thom Browne imzalı elbisesi ile tam anlamıyla bir Red Queen olmuş.

Parfümün şişesi de çok dikkat çekici ama her celebrity parfümünün makus talihi umarım bu parfümü de vurmaz ve çok bilinen bir kokunun taklidine benzemez.

7 Mayıs 2013 Salı

MET GALA 2013

MET'in bu seneki Gala gecesinin konsepti belli olduğunda sanırım hepimiz Givenchy için ne kadar önemli bir gece yaşanacağını fark etmişti. Punk: Chaos to Couture konseptine Ricardo Tisci kadar uyacak bir tasarımcı bulmak zor olurdu. Katılanların neredeyse hepsi de aynı şeyi düşünmüş olacak ki bir çoğu Givenchy Couture tercih ederek MET Ball'a katıldılar.


Beyonce


Amanda Seyfried


Florence Welch


 Rooney Mara


Madonna

Kim Kardashian - Kanye West (Maalesef )



6 Mayıs 2013 Pazartesi

Keira Erdi Muradına

Herhalde en az beslenmiş Hollywood yıldızları listesi yapılsa en üst sıralarda yer alacak olan dönem filmlerinin aranılan yüzü Keira Knightley, 1 senelik nişanlısı James Righton'la geçtiğimiz cumartesi evlendi.



Fransa'da küçük bir kilisede evlenip Knightley'nin Provance'taki evinde küçük bir parti yapan çift çok genç ve enerjik görünüyor. Tüm bu düğün işini sessiz sakin ve sade tutan Keira'nın kısa gelinliğini Karl Lagerfeld tasarlamış deniyor. Çifte mutluluklar!

3 Mayıs 2013 Cuma

Great Gatsby Kırmızı Halısı




 Bu senenin en çok beklenen büyük prodüksiyonlarından biri Baz Luhrmann'ın Great Gatsby uyarlamasıydı. Uzun süre boyunca herkes Leonardo Di Caprio'nun muhteşem Gatsby performansını görmeyi istiyordu. Sonunda premieri yapılan filmin kırmızı halısı da yıldızlar geçidi oldu. Bakalım kimler ne giymiş?


Benim en beğendiğim tuvaletlerden biri Florence Welch'in Miu Miu'su oldu. Başka birisi giyse beğenmeyebilirdim belki ama Florence Welch'in tarzını, nasıl giyindiğini, yaptığı müziği ve geçmişin derinliklerinden çıkıp gelmiş gibi görüntüsünü bu elbiseye yakıştırdım. Elindeki çanta ise büyük falso.


Kariyeri için en doğru adımı atan Carey Mullighan hayatının başrolünü oynadı. Çok şık bir Lanvin ile davete katılmış ama açıkçası kendisinden biraz daha gözterişli bir şeyler beklerdim. Yaşına duruşuna çok yakışan elbisenin bazı yerlerindeki potluklar ve altındaki demode yükseklikte platformlu ayakkabılar ise görüntüyü bozan unsurlar.

Adelaide Clemence A.L.C elbisesi ile çok şeker ve fresh görünüyor. Aksesuarlarının uyumu da güzel ama saç ve makyajdaki özensizlik biraz rahatsız edici. Keşke makyajını biraz daha belirgin yaptırsaydı.


Oscar'lı Jennifer Lawrence siyah bir Viktor & Rolf tercih etmiş. Elbisesi biraz yaşlı işi olmuş ama varla yok arası makyajı çok hoş görünüyor.



Jennifer Morisson herhalde en giymemesi gereken elbiseler arasında bir seçim yapmış ve bu Dolce & Gabbana kazanmış. Renk, kesim, kollar... Her şey Jennifer için yanlış. Ayakkabıları da iyice kabalaştırmış görüntüyü.


Isla Fisher ise bir başka Dolce & Gabbana kurbanı. Bu markanın defilelerde ne kadar muhteşem görünürse görünsün gerçek hayata kusursuz geçirilmesi gerektiğine dikkat etmek lazım. Kendi içinde çok fazla ayrıntı barındıran kıyafetler tasarlayan ikilinin zaman zaman tehlikeli hale gelen parçalarına kesinlikle çok bilinçli gitmeli. Isla Fisher'ın bileklikleri ve çantası tamamen yanlış seçim. Saçlarını da yukarıya doğru artan çiçeklerin üzerine bırakmak yerine keşke ensesinde bol bir topuz yaptırsaymış.


Anna Wintour'u eleştirmek herhalde hiç bir faniye düşmez. Ama o Chanel Couture elbisenin altındaki ayakkabılar....


Beyler ise çok şıklar. Zaten onların işi çok daha kolay. Leonardo Di Caprio Prada, Jay-Z Tom Ford, Tobey Maquire ise Saint Laurent Paris tercih etmiş.