30 Ağustos 2013 Cuma

Moda Dünyasının Anti Kahramanı Rihanna

Rihanna bir fenomen. Gençler bayılıyor. Aslında hepimiz bayılıyoruz. Bir çok aşırı şişirilmiş pop ikonunun aksine çok iyi bir sesi var ve eğer işi müzik diyorsak bu işte çok başarılı.
Moda konusu ise apayrı. Güzel giyindiği zamanlar oluyor. Kırmızı Halı'da Armani tercih ettiği zamanlarda ayrı bir şık oluyor ama eğri oturup doğru konuşursak kişisel seçimlerini, sokak kıyafetlerini irdelersek sadece Rihanna olduğu için "deli herhalde" yorumu yapmaktan kendimizi alıkoyuyoruz.
River Island için hazırladığı ikinci koleksiyonundan sonra şimdi de bir moda yarışmasının prodüktörlüğünü yapacak. İsmi Styled to Rock! Style Network'te 5 Kasım'da başlayacak olan programın jürilerinden biri de Pharell Williams.
Konseptin ne olduğuna emin olamadım. Eğer en iyi rockstar kostümünü tasarlayan tasarımcıyı seçeceklerse ne ala... Eğer normal insanlar için tasarımlar yapılacaksa paylaştığım trailer videosundan da görebileceğiniz aşırı parlak tasarımları izlemek için TV'nin başına güneş gözlüklerinizle geçmeye hazırlanın.


29 Ağustos 2013 Perşembe

BEYMEN 2013 Kış Çekimleri



Beymen ve Vakko gibi her sezon çekimleri ile bizi heyecanlandıran lokal markalarımız olduğu için çok şanslıyız. Tabi Koray Birand gibi bir Moda Fotoğrafçısı'nın da varlığına şükretmekte fayda var.


Beymen 2013 Sonbahar Kış sezonu için Katrin Thormann ile çalışmaya devam etti ve 3. sezona girdi. Koray Birand'ın kareleri de Katrin'in karakteristik yüzü ile birleşerek içinde Dolce&Gabbana gibi moda evlerine ait parçalar bulunan 2013'ün en şık parçalarını bir arada sunuyor.
Keyfini çıkartın...







28 Ağustos 2013 Çarşamba

Mango Sonbahar Kış 2013 Rock It Up Defilesi


Dün akşam Mango Sonbahar Kış 2013 Rock It Up koleksiyonunu görmek için Four Seasons Otel'deydik. Çok kalabalık ve güzel bir defile oldu ve Jessica Stam'in defileyi açıp kapatması da ayrı bir hoşluktu. 



Koleksiyonda maskulen ceketler ve takımlar, oversized paltolar ve ekoseler dikkat çekiyordu. File çoraplarla tamamlanmış deri ceketler ve kısa şortların yanında Mango Sport sweatshirtler de çok kullanışlı görünüyordu. Ama malesef ben o sırada bambaşka bir heyecan yaşadığım için fotoğraf çekmekle pek ilgilenemedim. 
İlk kez Türkiye'de satışa çıkacak olan Mango Kids koleksiyonu için podyuma çıkan kızım Mila'dan daha da heyecanlıydım. 



Çıkar çıkmaz ayakkabısının külkedisi gibi merdivenlerde kalması ile Japon Anime'leri gibi yaşlara boğulması bir oldu zaten. Aşağıda Aychulus'un videosunun sonuna dikkat :)



Lily Collins'in The Mortal Instruments: City of Bones Stili



 Gençlerin arasında stili güzelce hesaplanmış, şık yıldızlar görmek çok hoş. Bunlardan biri olan Lily Collins de The Mortal Instruments: City of Bones filminin tanıtımı için dünyanın her yerinde fotoğraf çekimleri ve gala törenlerine katılıyor. Collins dantel aşkını tüm bu davetler sırasında bol bol gösterdi. 
Yukarıdaki Zuhair Murad ile yere kapaklanması Jennifer Lawrence'ın oscar alırken düşmesi ile karışlaştırılamayacak kadar önemsiz olsa da yine de kendinden bahsettirdi. 

Şimdi tek tek neler giydiğine bakalım. 


Houghton by Katherine Polk



Alexander McQueen - Roland Mouret

 Houghton by Katherine Polk -  Dolce & Gabbana

Cush nie at Ohs - Halston Heritage

Siz hangilerini beğendiniz, hangileri daha iyi olabilirdi?

27 Ağustos 2013 Salı

MTV Video Müzik Ödüllerini Çok Yanlış Anlayanlar

Pazar'ı Pazartesi'ye bağlayan gece gerçekleşen MTV Video Müzik Ödülleri gecesi için en şıklar yazısı yazmak isterdim ama malesef mümkün olmadı. Onun yerine adresi karıştıranlar ya da oradan başka bir yere gidecek gibi duranları yazayım dedim.


Mesela Ciara,  ile aşırı tüllü ve aşırı dekolteli Givenchy tuvaleti ile MET Gala'ya giderken yanlışlıkla bu törende bulmuş kendisini. Rita Ora da MET Gala'da Ciara'ya eşlik edecekmiş. İkisi de Beyonce'nin 2 sene önceki Givenchy'sini ve Eva Longoria'nın uzun kuyruklarını bir araya getirdiğinizde aklınıza gelen her şeyi bir arada sunuyorlar. Rita Ora'nın tuvaleti Alexandre Vauthier.


Diğer tarafta da biri abisi diğeri ablasının düğününe giderken şıklık yarışına girmiş iki düğün sahibi kız kardeş görüyoruz. Selana Gomez, özünde güzel ama yaşına biraz büyük gelen Atelier Versace tuvaletini kusursuz şekilde taşıyor. Keşke daha uygun bir yere giyseymiş. Diğer tarafta ise Taylor Swift Herve Leger tuvaleti ile Hollywood ışığını yansıtıyor, ama neden MTV VMA'da bunu yapıyor anlamış değiliz.

Son olarak Rihanna, basketbol maçı izlemeye gelmiş gibi görünüyor ama her zaman için çok süslü olmaktansa sadeliği tercih etmek bir adım öne çıkartıyor. Yukarıdakilere göre daha iyi durumda diyebiliriz.

Siz ne dersiniz? Kimleri beğendiniz, kimleri beğenmediniz?

26 Ağustos 2013 Pazartesi

Geri Döndüm!


Az önce en son buraya yazdığım postu yeniden okudum. Neler hissettiğimi yeniden hatırladım...
Bu yazıyı paylaştıktan sonra uzun bir tatile çıkmıştım ve yazlıkta da gündem takip etmekten moda gündemine normalde ayırdığımdan daha az zaman ayırdığımı itiraf etmeliyim.
Şimdi ise geri dönmenin heyecanı, biriken konuların baskısı, yeni sezonun merakı ile karışık duygular içindeyim.
Çok güzel bir sene bizi bekliyordur umarım...