30 Ağustos 2013 Cuma

Moda Dünyasının Anti Kahramanı Rihanna

Rihanna bir fenomen. Gençler bayılıyor. Aslında hepimiz bayılıyoruz. Bir çok aşırı şişirilmiş pop ikonunun aksine çok iyi bir sesi var ve eğer işi müzik diyorsak bu işte çok başarılı.
Moda konusu ise apayrı. Güzel giyindiği zamanlar oluyor. Kırmızı Halı'da Armani tercih ettiği zamanlarda ayrı bir şık oluyor ama eğri oturup doğru konuşursak kişisel seçimlerini, sokak kıyafetlerini irdelersek sadece Rihanna olduğu için "deli herhalde" yorumu yapmaktan kendimizi alıkoyuyoruz.
River Island için hazırladığı ikinci koleksiyonundan sonra şimdi de bir moda yarışmasının prodüktörlüğünü yapacak. İsmi Styled to Rock! Style Network'te 5 Kasım'da başlayacak olan programın jürilerinden biri de Pharell Williams.
Konseptin ne olduğuna emin olamadım. Eğer en iyi rockstar kostümünü tasarlayan tasarımcıyı seçeceklerse ne ala... Eğer normal insanlar için tasarımlar yapılacaksa paylaştığım trailer videosundan da görebileceğiniz aşırı parlak tasarımları izlemek için TV'nin başına güneş gözlüklerinizle geçmeye hazırlanın.


1 yorum:

fazılhan dedi ki...

Ben Rihanna'nın stilini genelde severim aslında.. Stilisti iyi çalışan bir avuç ünlüden biri bence :D
Bu programı da merak ettim şimdi bir bakayım bakalım.
(Günrş gözlüklerine koptum!)

http://little-nerd-of-fashionworld.blogspot.com