20 Kasım 2013 Çarşamba

Meadham Kirchhoff for Topshop


Henüz H&M ve Isabel Marant koleksiyonunun şokunu atlatmadan, haberler Britanya kıyılarından, TOPSHOP'tan geliyor. Daha önce yaptığı JW Anderson iş birliği büyük ses getiren, modanın iki önemli Kate'i Moss ve Bosworth'la da güçlerini birleştirmişliği de olan Topshop, bu kez İngiliz tasarımcılar Edward Meadham ve Benjamin Kircchoff ile bir araya gelerek Londra'nın deneysel, özgür ve kimseyi takmayan moda anlayışını sonunda benimsiyor.

Sokak modasının siyah skinny jeanler, combat botlar, sweatshirtler ve berelerin çok ötesine geçebileceğini gösteren, rengarenk ve  kendi içinde bir düzeni olmasına rağmen aslında bir karnaval kadar karmakarışık Meadham Kirchhoff for Topshop koleksiyonu  şimdiye kadar gördüklerimizden çok farklı.


Zaten Meadhem Kirchhoff Japonya'nın Harajuku akımı ile Alice'in düştüğü tavşan deliğini sınır alan dünyanın tam ortasında bir yerde duruyor. Hiç bir parça basic değil, asla hiç bir parça sıkıcı değil ve tam koleksiyonerlere uygun ve şaşırtıcı detayları sayesinde her biri eşsiz görünüyor.


Kıyafetlerde baskılar, desenler, tüller, vinyl, deri, örgü yani aklınıza gelebilecek her materyal ve her teknik kullanılmış denilebilir. Yarın satışa çıkacak olan 89 parçalık koleksiyon 4 Pound'dan başlayan fiyatlarla aksesuardan ayakkabıya, ceketten kazağa kadar her parçayı bulup dünyanızı değiştirebileceğiniz bir ürün gamı sunuyor.

Hiç yorum yok: