10 Nisan 2012 Salı

Carine Roitfeld Magazine


Hayır, Fransız Vogue değil, Carine Roitfeld'in kendi adını taşıyan yeni dergisinden bahsediyorum. Biliyorsunuz ki Editor in Chief'i olduğu Vogue Paris'ten ayrıldıktan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmadı. Anna Wintour'la aralarındaki sessiz rekabet bile yetiyordu her ay iki dergiyi de almamıza. Hatta Devil Wears Prada filminde bile işlenmişti bu konu.

Carine Roitfeld'in bir süredir kendi dergisini çıkartacağı hakkında söylentiler devam ediyordu ve hepimiz de heyecanla o günün ne zaman geleceğini bekliyorduk. Eylül ayında ilk sayının çıkacağı bildirilmiş. Bu arada senede iki kez yayınlanacak olan dergi daha çok sezonluk bir kitap havasında olacakmış.

İsmi CR Fashion Book olarak açıklanan derginin çekimlerden ilk kareler internette dolaşmaya başladı bile. Vogue'un tamamen ticari olan çizgisinden uzak, beklediğimden çok daha karanlık bir havası olması beni şaşırttı açıkçası. Daha sanatsal bir çalışma bekleyebiliriz yani.

Sizler ne düşünüyorsunuz? İlk görüntüleri beğendiniz mi?

2 yorum:

fazılhan dedi ki...

Heyecanla bekliyordum. Bu sneak-peak'leri görünce heyecanım daha da depreşti ;) Anna Wintour tüm moda sektöründe favorim ve de role modelim olduğu için her zaman Anna ama Carine'e de bayılmam değil yani :) Mümkünse Tom Ford bunu da batırmasın ama tam Tom'luk bir hava var bakalım hayırlısı.

Adsız dedi ki...

anna wintour fazlasıyla güç sahibi olsa da carine, bana stil sahibi birini söyle diyen kişiye vereceğim cevaptır. yani, muhteşem olacağını düşünüyorum :)