2 Nisan 2012 Pazartesi

Kardashian'lardan Bizi Kim Kurtaracak?

Kusura bakmayın dayanamayıp biraz sitemkar bir başlık attım ama gerçekten o kadar çoklar ve o kadar olaylılar ki Kardashian soyadını duymadan bir günümüz geçmiyor diyebiliriz. Biri dursa diğeri durmuyor... Biri evleniyor tam bitti diyoruz, bu sefer başka biri nişanlanıyor. Tam o bitti diyoruz bu sefer diğeri doğuruyor, şükretmeye başlarken evlenen boşanıyor... Bu böyle sürüp gidiyor.



Geçen sezon yaptıkları leopar delisi koleksiyondan sonra bu kez de mayo-bikini yapmaya karar vermişler. Bu noktaya kadar yine itirazım yok ama neden kendilerinden başkasını model olarak kullanmıyorlar onu anlamıyorum. Victoria Backham değme modellere taş çıkaracak vücuduyla bunu yapmıyor. Kardashianlardaki nasıl bir kendine güvense artık, hemen soyunup ortalara atıveriyorlar kendilerini.
Khloe üzerine bir şeyler giymiş ama yine de tahammül edilebilir değiller bence. Ayrıca Photoshop miktarı da gözlerden kaçmıyor. Cidden yorumlarınızı çok merak ediyorum.

14 yorum:

MOZECK.ORG dedi ki...

Neden begenmeinki ben sevdim.. Baksana modeller cok siska ve dumduz oluyor. Bunlar ne kafar curby... Ben begendim yaw:))

Esra dedi ki...

ha bire çoğalıyorlar.. Yalnız soldaki esmer olan hamile değil mi ne zaman çekilmiş bu fotolar koleksiyon ne zaman hazırlanmış idrak edemedim ben :(

eciko dedi ki...

Dün akşam gördüm: Khloe'nin de show'u başlamış televizyonda. Hatta sevgilisiyle birlikte (Lamar diye birisi) unisex bir parfüm de çıkartmışlar meğer. Herşeyi paraya çevirmek konusunda çok azimliler. Bu balon ne zaman sönecek çok merak ediyorum. Post'taki fotoğrafa ise diyecek birşey bulamıyorum:) Sevgiler.

Fikriye Filtresiz dedi ki...

Photoshopla Kardashianlar bu hale gelebiliyorsa benim Beckham'a benzemem hiç de olanaksız değil demek:)

Didem Antebi dedi ki...

Bu kadar photoshopla hepimiz supermodelizzzz

ülkü dedi ki...

three graces!!!!!!! :)

Adsız dedi ki...

Hangisi daha cirkin vucuda sahip karar veremdmm:)

Adsız dedi ki...

Hangisi daha cirkin vucuda sahip karar veremdmm:)

Www.melisperez.com dedi ki...

Did! İnanilmaz amatorce yapilmis bir cekim. Ve 3ü yanyanayken yapilmamis. Ayri ayri cekmisler photoshopta birlestirmisler. O yuzden suni duruyor. En sagdakinin gobek disarda bel icerde pozu da fena. İnsan biraz postur calisir yaaaww....
Mucuksss

acemi anne dedi ki...

ben acımaktan sinir olamıyorum bile. tiplerine bakın şunların. ne kadar photoshoplasalarda bişeye benziyemiyorlar, o yüzden sürekli dikkati popolarına çekmeye çalışıyorlar. tüm kardashian ailesi topluca pazarlama harikası.

Adsız dedi ki...

Photoshop'un suyunu çıkarmışlar cidden. Şahsi fikrim, özellikle Kim'in photoshopsuz da ilgi çekici bir vücuda sahip olduğu. Kıvrımları çok belirgin ama fit, çalışıldığı belli bir vücudu var aslında (tv'de gördüğüm kadarı ile). Bence photoshop'u abartmasalardı daha ilgi çekici ve de ayırt edici olurlardı.

Feride

fazılhan dedi ki...

Photoshop fazla olduğu gibi kötü de! Kendilerini model olarak seçmelerinin tek nedeni pazarlama bence çünkü hiç güzel yanı olmayan bunları onlar tasarlayıp giydi diye alıcak.
~
Bu arada Blog'unu hep takip ediyordum ama bi türlü yorum bırakcak cesareti bulamadım kendimde bugün Twitter'dan sonra tamam burdayım :)

Kibele Demirbas dedi ki...

tasarımlar bu vücutlarda basit durmuş.top modeller taşısaydı kalite dururdu bence

Adsız dedi ki...

Kardashianlarin butun olayi zaten etli-butlu olmalari.. Klasik anoreksik gorunumlu manken kullanmari pek olmazdi, ozellikle pazarlama acisindan sanirim. Sahsen ben bu amerikadaki, ozellikle LA deki- tipik sarisin sexy lik kavramina yeni bir alternatif olarak ciktiklari icin hosuma gidiyordu.. AMA Turkluk damarim kabardigi icin artik hic desteklemiyorum: gecen gun izledigim bolum Turkiye icin gercekten cok negatif idi. :(( Lamar a Istanbul dan gelen teklif uzerine Kardasianlarin Ermeni kokenleri nedeniyle buna karsi cikmalari ile ilgiliydi. -Hmmm bu arada yukaridaki "Lamar diye birisi" yorumuna koptum:)) very cute. -merve