9 Nisan 2012 Pazartesi

Katy is All in!

Bu aralar markalar ve ünlülerle kafayı bozdum. Hangi marka hangi ünlüyle iş birliği yapıyor ve sonuçları nasıl oluyor diye şu ve şu yazıları yazmıştım en son hatırlarsanız.


Şimdi de süper olduğunu düşündüğüm bir ikili var karşımızda: Katy Perry ve Adidas. Adidas'ın yeni ClimaCool serisi için Katy Perry ile devam etmesi çok mantıklı bir karar olmuş. Zaten bana sorsanız renkli bir koleksiyon varsa orada seksapel için Nicki Minaj, masum sevimlilik için de Katy Perry olmalı. Başka kimseye ihtiyacınız yok... Belki biraz delilik lazımsa Lady Gaga'nın yardımı olabilir.


Bu kampanya için de rengini artık takip edemediğimiz mavi saçlarının biraz dibi çıkmış halleri ve kocaman açtığı mavi gözleriyle Katy çok eğlenceli ve sevimli görünüyor. Bir de yaşından ve genel tarzından dolayı çekimler çok gerçekçi olmuş. Sanki adidas'larını giymiş ve koşuyormuş da paparazziler tarafından görüntülenmiş gibi bir hava katmayı başarmışlar.
Siz ne diyorsunuz? Beğendiniz mi Katy'nin oyuncak bebek gibi olmayan bu daha dünyalı - fani halini?

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Mavi saçlarını pek sevmesem de Katy gerçekten çok tatlıı olmuş bu çekimdee :)) MAG'daki sayfalarınızı begenerek okuyorum her ay. Nisan ayından itibaren ben de her ay MAG'da moda üzerine yazıyor olacağım :) Okumanız dileğiyle :) Sevgileer :)

fazılhan dedi ki...

Adidas ile Katy'nin uzun zamandır bir birlikteliği var ve mavi saçlarının tonunu sevmesem, aşırı renkl tarzı ucuz gelse de birbirlerine uydukları ve başarılı bir işbirliği olduğu kesin :)