4 Nisan 2012 Çarşamba

O.P.I Miss Universe Koleksiyonu

Yaz gelince ellerimize de ayaklarımıza da daha bir önem vermeye başlıyoruz. Bir de son yıllarda ojelerde yaşanana renk çılgınlığıyla olay boyut değiştirdi. Yüzlerce renk çıkıyor artık ve bunları da kullanıyoruz. Eskisi gibi French Manikür - Siyah -Kırmızı üçgeninde sıkışmamıza gerek kalmadı.


O.P.I da bildiğiniz gibi oje uzmanı olarak temalı kapsül koleksiyonlar çıkarma konusunda ustalaştı. Bu kez de Miss Universe için 4 renkten oluşan bir koleksiyon hazırlamış. Bana çok simli ve çok 90'lar geldi koleksiyon ama siz ne düşünürsünüz bilemiyorum.

2 yorum:

Trendydolap dedi ki...

renkler biraz daha pastel olsa iyi olurmuş. bu renkler biraz zorlayıcı bence. Opi'nin koleksiyonlarını beğeniyorum ama sephora kırmızı pembe harici birşey getirmiyor:(

eciko dedi ki...

90'lardan ziyade 80'ler:) O zamanlardaki simli cilalar gibi. Millet hevesle her renk ojenin üzerine bu simleri sürerdi, hatırlıyorum:) Benim gibi o yıllardaki çocuklar sürdüğünde bir nebzeydi de, koca koca kadınlarda oldukça komik dururdu. Bu koleksiyon için de aynı şey geçerli bence. Max 15 yaşındaki kızlar sürdüğünde tamam ama daha ileri yaşlarda kabul sınırlarımı zorlar diye düşünüyorum.