30 Nisan 2012 Pazartesi

Pazartesi Sendromuna Tatil: Armani Hotel Dubai


Biliyorsunuz zaman zaman ilaç gibi gelebilen zaman zaman da son derece sinir bozucu olabilen yeni bir bölümümüz var. Bu üçüncüsü olan Pazartesi Sendromuna Tatil serisinin ilk yazısına buradan ulaşabilirsiniz. Petrol nerede para orada biliyorsunuz ki, adamlar da akıllı bir hareket yaparak otelleri Dubai, Kuwait gibi yerlerde konumlandırıyorlar.

Armani Hotel Dubai bu haftamızın tasarımcı oteli olarak karşımızda. Açıkçası bir Armani işinden bekleyebileceğiniz her şeye sahip. Son derece şık, klas ve ağır diyebiliriz tasarımı için.


Koyu renklerin ağırlıkta olduğu dizaynı tam bir iş adamı oteli gibi görünmesini sağlıyor. Fonksiyonel ürünlerin ağırlıkta olduğu modern alanları göz yormuyor ama özensiz seviyesinde minimal de değil.


Odaları da çok rahat ama abartısız görünen Armani Hotel, gerçekten Armani lüksünü yaşayabileceğiniz ama bir otelin ilk amacı olan kusursuz dinlenmeyi size sunan bir alan.


SPA'sı ise bana biraz komik geldi. Yanlış anlaşılmasın, muhteşem bir SPA'sı var ama Armani takımlar içinde ellerinde laptopları ile gezip milyon dolarlık iş anlaşmalarını bu otelin restoranlarındaki toplantılar esnasında bağlayan iş adamları gözümün önüne geldiğinde bu görüntüyü hiç bir şekilde SPA'daki bornozlu durumla eşleştiremiyorum. Onun dışında hiç bir sorunu yok yani :)

Sizler ne düşünüyorsunuz? Rengarenk Kuwait'teki Missoni Hotel mi yoksa ağır Armani Hotel Dubai mi?

4 yorum:

shoeshine* dedi ki...

Kesinlikle Missoni Hotel!! İkisi de markaların ruhunu çok güzel temsil ediyor ama Pazartesi sendromumu tedavi edecek bir kaçamak yapsam Missoni'yi tercih ederdim :)

http://the-shoeshine.blogspot.com

fazılhan dedi ki...

Doğrusu benim dikkatimi bile çekmemiş bir otel. Genel havası şık ve ağırbaşlı olsa da bazı çok hoş detayların yanında kıroca detaylar da mevcut bence. Ve renklerden desenlere kadar bir tekdüzelik var ki "Sıkıcı" olarak nitelendiriyorum. Ama doğrusu Spası ve banyoları çok seksi :D

Kesinlikle Missoni diyoruum :)

özlem özmen dedi ki...

fazıl arkadasıma katılıyorum..TERAS ÇOK hoş,ama odalar duvarlar kasveeet.koltuklar ne kadar rahatsız,o metlaımsı wood?bu koyu renkler women için tooo içkarartıcı..

Etel baler dedi ki...

İlk resimde gorunen sular esasinda Dubai mall'un onundeki su gosterileri.Armani hotel'in hashi (japon) restaurant'inin terasindan hergun saat aksamustu 6'dan gece 11'e kadar her yarim saatte bir tekrarlanan 150 metre yuksege firlayan su gosterilerini izlemek keyifli.Ama sahilden uzak olan tam business otelinin baska bir cekiciligi yok bence.