16 Nisan 2012 Pazartesi

Pazartesi Sendromuna Tatil: Missoni Hotel Kuwait


Artık lüksün tanımı da değişiyor biliyorsunuz ki. Özellikle sahip olunacak “şey”lerden çıkıp,  biriktirilecek “hatıralar” ve “deneyimler” öne çıkıyor. Bu trendin ekmeğini yemek isteyen moda evleri de bir bir ultra lüks butik oteller açmaya başladılar. Hepsi kendileri ile özdeşleşen desenler ve formları kullanarak kıyafet ya da aksesuarı da geçen tam bir “deneyim” yaşatmanın peşindeler. Ben de bu otellerin en güzel fotoğraflarıyla pazartesi günlerinizi şenlendirip, pazartesi sendromunuzu bir nebze hafifletmeye çalışacağım bundan sonra.

İlk konuğumuz Missoni Hotel Kuwait.  Neden Edinburgh’ta açılan ilk Missoni Hotel’den başlamadım ben de bilmiyorum. Kuwait’i daha çok sevmiş olabilirim. 2011 Mart ayında açılan otel tam bir Missoni oteli. Canlı renkleri ve bildiğimiz Missoni desenleriyle bezenmiş mobilyalarıyla bir otelden çok bir müzeye benziyor. Ortak alanlar içinizi açacak kadar renkli ve ferah, odalarsa size bir Missoni ortamında bulunduğunuz sürekli hatırlatacak objeleriyle çok keyifli.

Kuwait’e giderseniz zevksiz ve fazla süslü oryantal zevkler yerine hem zevkli hem de lüks bir tatil geçirmek için Missoni Hotel’e uğramanızı öneririm.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Didem hnm siki takipcinzm blogunzda kendi fotolrnizdayer verin biraz ilham alalim sevgiler.. Asya

Adsız dedi ki...

Birde jesica alba yi gormek istyrz:))

fazılhan dedi ki...

Mükemmel konu! Hayatımı adamak istediğim kavram ve her zaman kendimi evimden de daha çok evimde hisettiğim luxury Hotel'lerin birleşimi! Konunun kendisine dönersek eğer, Edinburgh'takini ben pek sevmiyorum açıkcası odalar falan güzel değil bence. Ve Kuveyt'tekinin resort havası beni daha çok çekiyor. Ve tasarımı tartışılamaz bile. Kısacası benim bayıldığım bir otel.

İğrenç sınav haftamı çekilebilir kılan çarşamba günkü İngiltere maceram dışında Missoni Hotel'i hatırlattığın için minnettarım. Umarım bir gün nasip olur oralar da :)

Didem Antebi dedi ki...

evet sevgili fazilhan,benimde gözümü gönlümü açti bu otel;)