31 Ağustos 2012 Cuma

KARLouflage



Karl Lafergeld, daha önce net-a-porter ile yaptığı koleksiyonla da kalbimizi sanırım milyonuncu kez fethetmişti. Net-a-porter de akıllı bir iş yaptığının bilinciyle bizi kendisiyle yeniden buluşturuyor. 



Her zamanki gibi minimum renk kullanılan koleksiyon siyah ve beyazın hakimiyetinde. Ama her zaman olduğundan çok daha desenli. Aksesuarlarda Karl'ın kendisi gibi bir sertlik var. Ama yine de hepsini alıp sarılmak istemenize engel değil. Fiyatlar "nispeten" uygun. Deri'ler muhteşem. Özellikle bu sene baştan ayağa deri giyinmek çok modayken bu koleksiyondaki deri parçalar daha da çekici geliyor. 


Militer modasına kamuflaj desenleri ile uyulmuş ve çok da güzel olmuş. Narin kumaşları ve modelleri bu askeri desenle süslemek ya da sol alttaki elbisede olduğu gibi renklendirmek müthiş bir kontrast oluşturmuş. 


Bu arada yaklaşık bir milenyumdur imajını değiştirmeyerek kendi silüetini bile bir marka haline getirmeyi başardı. Bu iPad case ve koleksiyondaki diğer iPhone case'leri de Lagerfeld'in profilden görüntüsünü taşıyor. 





Son olarak da Karl Lagerfeld'in olaylar yaratan kedisi Choupette'in gözünden, "tanıtım filminin tanıtımı"nı çekmek müthiş bir yaratıcılık. Net-a-porter ekibini tebrik ediyorum. Twitter'da da fenomen olan bu kocaman kuyruklu kediyi takip etmek isterseniz @ChoupettesDiary hesabını izleyebilirsiniz. Kedinin ağzından babası ile ilgili haberleri almak ve bu fazla şımartılmış kediyle eğlenmek için birebir.

Fiyatları 40 - 4.500 Euro arasında değişen bu koleksiyona linkten ulaşabilirsiniz: http://www.net-a-porter.com/Shop/List/Karl_Collection?custom_list=Karl_Collection&keywords=Karl_Collection&sortBy=price-asc

2 yorum:

fazılhan dedi ki...

Chanel ve Fendi ruhu dışında tamamen Karl Lagerfeld, kendisinden ilham alınmış, kendi tarzında, kendi tasarımı şeyler. Şuan aşırı fazla derecede ilgi gösterdiği Choupette de bunun içine girecekti tabi ama Karl onu da yaratıcılık ile birleştirmese şaşardım zaten adam Pure Creativity. Yalnız video karışmış galiba :)

Didem Antebi dedi ki...

hahahah haklısın Fazlıhan, yanlış video girmiş oraya. hemen düzeltiyorum, teşekkrüler :)