13 Ekim 2012 Cumartesi

IFW 2013 İlkbahar Yaz - 2. ve 3. Gün

Bu post yayınlandığında ben IFW'yi kapatmış olacağım. Dün kaldığımız yerden devam ediyoruz o halde.



İkinci günün son defilesi Stüdio Kaprol Coca Cola ile iş birliğiyle yapılmıştı. Paris- NY-Milano ve Londra'da da bol bol gördüğümüz transparan katların olduğu kalem elbiseler en beğendiklerim. Ayrıca parlak limon rengi de içimi açtı.


3. günü ben Tuvanam defilesi ile açabildim Tuvana Büyükçınar, zaten bildiğiniz gibi özel günlerde gözünüz kapalı kendinizi teslim edebileceğiniz bir isim. Parıl parıl bir koleksiyonla bizi karşıladı ve bir çoğu inli isimlerden oluşan davetlilerini tam anlamıyla mutlu edecek bir koleksiyon sundu.


adl+CEngiz Abazoğlu koleksiyonunda ise çok fantastik görüntüler izledik. Ama bunun dışında mercanlardan esinlenen tasarımcı çok kullanılabilir, beyaz üzeri mercan desenli bir çok parça sundu. Defilenin son bölümünde gördüğümüz kırmızı bölüm ise gece için süper olacak bol sırt detaylı elbiselerden oluşuyordu.


Zeynep Tosun defilesi ise 3. günü mükemmel kapatmamı sağladı. Lüks desenler ile uçuşan kumaşları birleştirerek o ana kadar en beğendiğim koleksiyonu sunmuş oldu. Mutlaka alınacaklar listesinde yerini alabilecek çok fazla parça vardı ve yabancı basında da en çok kendisinden söz ettiren isimlerden oldu.


1 yorum:

mabelle dedi ki...

zeynep tosunu bende cok begeniyorum..