1 Ekim 2012 Pazartesi

Pazartesi Sendromuna Tatil: Puntacana Resort & Spa by Oscar De La Renta

Bu pazartesi kırmızı halının hakimlerinden biri ve elagan şıklığı yeniden tanımlayan kişi, Oscar de la Renta'nın elinin değdiği müthiş bir otel inceliyoruz: Puntacana Resort & Spa at Tortuga Bay.


Cennetten bir köşe olara adlandırılabilecek olan Dominik sahilerinde, Karayiplerin açık mavi sularını kendisine arka plan olarak alıp doğayla iç içe ama aynı zamandada ultra lüks bir tatil sunmayı amaçlıyor.


Daha önce bu köşede incelediğimiz otellerden farklı olarak bu otelde, tasarımcı kendisini geri çekip daha duyarlı ve minimal alanlar yaratmak istemiş. Normalde alışık olduğumuz Oscar de la Renta işçiliği, ayrıntısı ilk başta gözümüze sokulmuyor. Her şey daha sakin, daha gösterişsiz. Bu da hayatını çok daha hareketli ve karmaşık yaşayanlar için lüks bir doğaya dönüş sağlıyor. Gözleriniz bile dinleniyor.


Otelin geneline hakim olan bu sakin hava odalara da yansımış. Gözlerinizi, ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirmek için müthiş bir seçenek olabilecek bu otel, hedef kitlesi olan "elit tabaka"nın en azından biraz daha sade bir yaşamla arasında bağ kuruyor.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

tek kelimeyle bayıldım ;)pazartesi postlarının en büyük fanıyım hiçbirini kaçırmıyorum :)
Haftaya sepetten ne çıkıcak çok merak ediyorum ;)