11 Şubat 2013 Pazartesi

Dannijo F/W 2013 Koleksiyonu


New York Fashion Week son hızıyla devam ederken sadece büyük markaların yüzlerce kişilik büyük prodüksiyonlu defileleri değil, aksesuar markaları ya da yeni tasarımcıların sunumları da dikkat çekiyor. Bunlardan bir tanesi de uzun süredir radarımda olan Dannijo.



Danielle ve Jo Snyder kardeşlerin takı tasarımı ile geçen hayatları dünyaca ünlü blogger Man Repeller ile iş birliğine girmeleri sonucu sosyal medyanın da tam ortasına düştü. Man Repeller blogunun yazarı Leandre Medine ile ortak çalışmaları sonucunda çizgileri her gün biraz daha dikkat çekici biraz daha cesur oluyor.



2013 Sonbahar-Kış koleksiyonlarının sunumunda #dannijovanities hashtagi ile paylaştıkları fotoğraflar sonucunda biz de koleksiyonun eskisinden daha az boncuk, daha fazla taş ve parıltı içerdiğini ve kesinlikle sadelikten hoşlananlara göre olmadığını her bir parçanın Statement Piece kategorisinde olduğunu gördük.

Gelecek sene yine kocaman kolyeler ve bu kez onlara eşlik eden uzun küpeler bekleyin. Bu arada Dannijo aksesuarlara Shopbop'tan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok: