27 Ağustos 2013 Salı

MTV Video Müzik Ödüllerini Çok Yanlış Anlayanlar

Pazar'ı Pazartesi'ye bağlayan gece gerçekleşen MTV Video Müzik Ödülleri gecesi için en şıklar yazısı yazmak isterdim ama malesef mümkün olmadı. Onun yerine adresi karıştıranlar ya da oradan başka bir yere gidecek gibi duranları yazayım dedim.


Mesela Ciara,  ile aşırı tüllü ve aşırı dekolteli Givenchy tuvaleti ile MET Gala'ya giderken yanlışlıkla bu törende bulmuş kendisini. Rita Ora da MET Gala'da Ciara'ya eşlik edecekmiş. İkisi de Beyonce'nin 2 sene önceki Givenchy'sini ve Eva Longoria'nın uzun kuyruklarını bir araya getirdiğinizde aklınıza gelen her şeyi bir arada sunuyorlar. Rita Ora'nın tuvaleti Alexandre Vauthier.


Diğer tarafta da biri abisi diğeri ablasının düğününe giderken şıklık yarışına girmiş iki düğün sahibi kız kardeş görüyoruz. Selana Gomez, özünde güzel ama yaşına biraz büyük gelen Atelier Versace tuvaletini kusursuz şekilde taşıyor. Keşke daha uygun bir yere giyseymiş. Diğer tarafta ise Taylor Swift Herve Leger tuvaleti ile Hollywood ışığını yansıtıyor, ama neden MTV VMA'da bunu yapıyor anlamış değiliz.

Son olarak Rihanna, basketbol maçı izlemeye gelmiş gibi görünüyor ama her zaman için çok süslü olmaktansa sadeliği tercih etmek bir adım öne çıkartıyor. Yukarıdakilere göre daha iyi durumda diyebiliriz.

Siz ne dersiniz? Kimleri beğendiniz, kimleri beğenmediniz?

8 yorum:

helin dedi ki...

Merhaba,

Postlarınıza geri dönmenize çok sevindim.

Bu arada bir düzeltme yapmak istedim. Yanılmıyorsam ilk resimde markalar karışmış. Rita Ora Alexander Vauthier giyiyor, Ciara ise Givenchy. Alexander Vauthier'in birkça sezondur koleksiyonlarını dikkatle takip ediyorum ve en son koleksiyonundaki muhteşem parçaların yanında çok kıro kalan bu parçanın seçilmiş olmasından dolayı dikkatimi çekti.

Didem Antebi dedi ki...

Merhaba Helin, çok doğru söylüyorsun, hızla yazınca ikisi karışmış. Çok teşekkürler düzeltme için :)

fazılhan dedi ki...

Bence Ciara Givenchy Couture'ü ile harika görünüyor. Evet çok daha METlik bir görüntü ama VMAs'de giymiş olsun varsın ben beğendim :)
Rita Ora'nın Vauthier'i başlı başına iğrenç bir parça zaten..

http://little-nerd-of-fashionworld.blogspot.com

Didem Antebi dedi ki...

Sevgili fazilhan yorumlarini özlemişim uzun zaman oldu:)

Didem Antebi dedi ki...

Sevgili fazilhan yorumlarini özlemişim uzun zaman oldu:)

Unknown dedi ki...

Ciara Givenchy içinde tek kelimeyle muhteşem!
Rita Ora ise kesinlikle kötü bir tercih yapmış. Hatta kendi blogumda ona 3 farklı kıyafet seçeneği sunduğum bir yazım bile var.
Selena Gomez gecede şık olan nadir isimlerdendi.
Taylor Swift her zamanki halindeydi bana göre.
Kırmızı halıdan geçmese de gecenin en beğendiğim ismi Rihanna oldu. Abartmamış, stiline sadık kalmış ve çok da güzel olmuş.

http://feledene.blogspot.com/

fazılhan dedi ki...

@Didem Antebi
Ben de Postlarını :) Bugün görür görmez atladım üstüne :)

http://little-nerd-of-fashionworld.blogspot.com

helin dedi ki...

Rica ederim. Bu arada ben de merak edip şık olanlar var mı diye baktım, Joan Smalls ve Coco Rocha'yı beğendim ve kısa bir post yaptım.

http://onfashionandthings.blogspot.com/2013/08/those-who-got-it-right-at-mtv-video.html