13 Kasım 2013 Çarşamba

CFDA Vogue Fashion Fund Awards Sahiplerini Buldu

 

2003 yılında ilk kez yapıldığında moda adına atılmış en mantıklı adımlardan biri olduğunu düşündüğüm CFDA Vogue Fashion Fund Awards 10. senesinde sahiplerini buldu. Amacı genç tasarımcılara daha çok fon sağlayarak yeni isimlerin üretim, ürün geliştirme ve pazarlama anlamında desteklenmesi, daha da önemlisi kendilerine mentor olarak atanan büyük tasarımcıların kanatları altında tecrübe edinerek onların yönlendirmeleri ile markalaşma süreçlerinde hızlanmaları olan ödüller bu sene Public School'un tasarımcıları Dao-Yi Chow ve Maxwell Osbourne'a gitti.


Geçmişte bu ödülü kazananlar arasında Alexander Wang, Joseph Altuzarra, Jason Wu, Philip Lim, Luella'nın tasarımcıları Mulleavy kız kardeşler ve Derek Lam gibi çok önemli isimler olduğunu düşünürseniz Diana von Furstenberg ve Anna Wintour'un kanatları altına girmenin kariyer zıplaması için ne kadar önemli olduğunu da anlayabiliriz.

Misafirlere gelince, beyaz rengin hakimiyetindeki davette, Doutzen Kroes'un şıklığı dikkat çekiyor ama genel olarak çirkin giyinen de yok gibi, zaten öyle bir davette ayıp olurdu.


1 yorum:

helin dedi ki...

Tümüne bayıldım, herkes baştan aşağı beyaz giyinmiş.. Bence her zaman çok güzel.. Geçen sene çok zamanım varken bütün runway'leri tarayıp en güzel versiyonlarını seçmiştim..

http://onfashionandthings.blogspot.com/2012/07/trend-alert-white-out.html