6 Kasım 2013 Çarşamba

Dişleri Rahat mı Bıraksak?

İlk (ama çok gecikmiş) Youtube Music Awards bir çok konuda haber olabilirdi ama bunun yerine Lady Gaga ve fazlasıyla tuhaf diş aksesuarı yüzünden oldu. Sağlık olsun... 



Saint Laurent Paris deri gömleği ve Dior Homme şapkasına kadar her şey normal olan Lady Gaga'nın altına bir şey giymeyi unutmuş olmasına bile alıştık, hatta o garip Pleaser Beyond çizmeleri bile tarzına uygun ve neredeyse ayrılmaz bir parçası oldu. Babet giyecek değil sonuçta. Ama gülünce yüzünde güller açmasını beklemiyor olsak da bu dişimsi, aksesuarımsı şeyle çok yaşlı ve çocukları tarafından dişçiye götürülmeyen bir büyük anneye benzemek için neden ekstra çaba sarf ettiğini anlayamadık. 

Daha önce Miley Cyrus, Madonna, Rihanna ve Kim Kardashian'ın taktığı altın, diş aksesuarlarından hoşlanmıyorum diye düşünüyordum ama Lady Gaga hoşlanmamaya ayrı bir boyut getirdi. 

4 yorum:

fazılhan dedi ki...

Aslında Gaga'nın ağzındaki diş aksesuarı değil :)
O aslında takma diş şeklinde bir bileklik zaten kırmızı halıya gelirken bileğindeymiş sonra "Dope" single'ının kapağındaki gibi ağzına sokmaya karar vermiş :)

Bence de Lady Gaga'nın yaptığı en iyi look değil ama Katy Perry'nin Roar yazılı elmaslı diş tellerinden çok daha iyi diye düşünüyorum :)

http://little-nerd-of-fashionworld.blogspot.com

Didem Antebi dedi ki...

hahahha gerçekten öyle miymiş? Bence Katy Perry'den daha çirkin olmuş ama. Gerçekten çok feci korkunç görünüyor. Keşke bileğinde kalsaymış.

Feyza Ketenci dedi ki...

Tamamen aynı fikirdeyim. Altın ve pırlantanın en yakışmadığı yer dişler sanırım! Şimdiye kadar çok kişiyi pırlanta takmaktan vazgeçirdim, bu misyonumdan da vaçgeçmemeyi düşünüyorum:))

Feyza Ketenci dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.