26 Kasım 2013 Salı

Jennifer Lopez American Music Awards 2013

Müzik Ödülü törenleri her zaman için film ödüllerine göre daha hafif ve daha renkli olur. Müzik dünyasının yıldızlarının, sadece filmleri sırasında yeteneklerini gösteren oyunculara göre dışarıda da rock starlıklarını göstermelerinden dolayı çok daha eğlenceli görüntüler çıkar. 


Miley Cyrus ile daha da sürreal hale gelen müzik ödüllerinden biri daha gerçekleşti. Miley'den bahsederek istediğini vermek istemiyorum ben. American Music Awards'ta Jennifer Lopez'i inceleyelim biraz. Kendisinin geceliklerinin bile Zuhair Murad olduğuna dair şüphelerim gitgide güçleniyor. Yine sahnede ve kırmızı halıda Zuhair Murad giyerek kimseyi şaşırtmadı. 



Kırmızı halı kıyafeti çok yakışmıştı evet ama şu aşamada esnemekten kendimi alamıyorum artık, son 10 yıldır aynı elbise sanki. Son zamanlardaki tüm kıyafetlerini yan yana koysanız hangisini hangi sene giydiğini bile söyleyemeyecek duruma geldik.


Kırmızı halı dışındaki kostümleri de Zuhair Murad tasarımıymış ama özellikle üstündekini çıkartmadan hemen önceki Flamenko kıyafetini pek beğenmediğimi söylemem lazım. Çok 90'lar kalmış. Gerçi 2010'lara gelince de mayo giymek durumunda kalıyorlar ama...

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Gerçekten dediğin gibi Seda Sayan'ın 10 yıl önceki Kıbrıs gazinolarında giydiği kıyafetlerden öteye gidemiyor tasarımlar birbirinin aynısı artık, fazlasıyla sıktı. Flamenko kıyafeti basit durmus hiç beğenmedim :/