3 Aralık 2013 Salı

British Fashion Awards 2013



20 yıldır İngiliz'lerin dünya moda sahnesine yaptığı katkıları kutlamak ve onurlandırmak için dağıtılan British Fashion Awards, bu endüstrideki modeller, tasarımcılar ve markaları ödüllendiriyor. Dün gece yapılan ödül töreninde podyumlarda ya  da moda kulislerinde en çok gördüğümüz tüm İngilizler ve aksanları mevcuttu.

Moda yazarlarından, satın almacılara, eski kazananlardan moda dünyasını etkileyen bir çok kişinin bulunduğu 200 ismin oyları ile seçilen kazananların arasında bu kez globalleşen moda dünyasını da göz önünde bulundurarak bu kez Uluslararası Tasarımcı ödülü de verildi ve bu ödüle de Miuccia Prada layık görüldü.

En şaşırtıcı ama yerinde ödüllerden biri One Direction grubunun üyelerinden Harry Styles'ın aldığı British Style Award oldu. Alexa Chung ya da Kate Moss dışında birinde bu ödülü görmek, hele de bir erkekte görmek iyi geldi. Her ne kadar halk oylaması ve One Direction fanlarının etkisi de olsa, Harry Styles stili ile dikkat çekiyor.

Kazananlar şöyle:

Womenswear Designer of the Year - Christopher KaneMenswear Designer of the Year - BurberryInternational Designer of the Year - Miuccia Prada for PradaDesigner Brand of the Year - BurberryAccessory Designer of the Year - Nicholas KirkwoodEmerging Womenswear Designer - Simone RochaEmerging Menswear Designer - Agi & SamNew Establishment Designer - JW Anderson                  Model of the Year - Edie CampbellRed Carpet Award - ErdemIsabella Blow Award for Fashion Creator - Lady Amanda HarlechBritish Style Award brought to you by Vodafone (voted by the public) - Harry StylesSpecial Recognition Award - Kate MossSpecial Recognition Award - Suzy MenkesOutstanding Achievement in Fashion - Terry and Tricia Jones, founders of i-D


Hiç yorum yok: