27 Mart 2012 Salı

Vitali Hakko Kreatif Endüstriler Kütüphanesi

Türkiye'de moda denilince akla gelen ilk markalardan biri olan Vakko, sadece moda değil yaratım sürecine ucundan dokunan ama özellikle de estetikle ilişkilenen her disiplinle ilgili paha biçilmez kaynaklara ulaşabileceğiniz bir oluşuma imza atıyor: Vitali Hakko Kreatif Endüstriler Kütüphanesi.
Nakkaştepe'deki Vakko Moda Merkezi içinde konumlanan kütüphanede şu anda 30.000 adet kitap var ve koleksiyon her geçen gün genişliyor.
Bu arada ortamının da ne kadar güzel olduğunu aşağıdaki fotoğraftan görebilirsiniz. Pazartesi-Cuma 10:00 - 17:30 saatleri arasında telefon ya da e-mail ile randevu alınarak gidilebilecek olan kütüphane özellikle sanat ve moda öğrencileri için, bazı çok pahalı kitaplara ulaşım sunacak ve ufuk açacak nitelikte. Umarım bu tip girişimlerin devamı da gelir.

2 yorum:

lulu's life dedi ki...

hem yapim asamasini hemde emegi gecenleri yaniyor oldugum icin bu kutuphane benim icin cok ozel.. Suan tasarimin ucundan kiyisindan icinde olan herkese onerdigim en degerli bilgilerden biri burasi ! Paylastigin icin tesekkurler.. :)

fazılhan dedi ki...

Çok çok iyi bir şey çünkü çoğu kitap markasından dolayı biraz pahalı :)