13 Nisan 2012 Cuma

H&M Conscious Collection

Havalar ısınınca insanların aklına ilk gelen şey kilo vermek ikinci gelen de yaz boyunca durup dinlenmeden katılması gereken düğün, nişan, davetler geliyor. H&M de bunun farkında olacak ki 2012 Conscious koleksiyonundaki parçaların neredeyse tamamını parti ya da kırmızı hali looklarından hazırlamış.

Tek başına değerlendirdiğinizde güzel  ve kullanışlılar ama bu kadar ulaşılabilir göz önünde parçaları mezuniyet, düğün gibi eventlerde giymek her zaman tehlikelidir. Her an biriyle pişti olma tehlikesiyle karşı karşıyasınızdır. 
Bu yüzden dikkatli olmak gerekir. Ama uzun fıstık yeşili elbiseyi yine de çok beğendim ve çiçekli kısa elbisenin de renk ve desenlerinin bana Mary Katrantzou'yu hatırlattığını belirtmeden geçemeyeceğim.


Bu arada neden conscious, yani bilinçli koleksiyon? Çünkü materyalleri geri dönüştürülmüş polyester, organik kenevir, organik koton gibi çevreye zarar vermeyen kumaşlar. Bu arada koleksiyon 12 Nisan'da seçilmiş mağazalarda satışa sunuldu. Siz ne düşünüyorsunuz H&M'in bu bilinçli koleksiyonu hakkında?

3 yorum:

nadin dedi ki...

Eteği uçuşan lila elbise çok çok güzelmiş.ama neden böyle bir koleksiyonu doğa dostu kumaşlardan yapmışlar onu anlamadım.basic ürünleri yapsalar daha mantıklıymış.hem daha çok satın alınan ve kullanılan ürünler olurdu.

Gizem dedi ki...

Harika dusunulmus bir fikir ve onumuzdeki senelerde sikca rastlicagimiz guzel bir ornek olmus H&M
Ayrica, blogumada sizinle ilgili guzel bi yazi hazirladim goz atmanizi tavsiye ederim:)
http://gizemsdiary.blogspot.com

Pinarissima dedi ki...

yurtdışında en çok ilgi gören koleksiyonlarından biri HM 'nin..Bloğuma ben de beklerim. Sevgiler..

http://nymphatthelake.blogspot.co.uk/