25 Nisan 2012 Çarşamba

Karl'ın Gençliği


1987 yılında ölen moda illüstratörü Antonio Lopez’in hayatıyla ilgili yeni çıkan bir kitaptaki bu görüntülere tüm haftasonu boyunca güldüm desem yeridir. Kitabın adı The Antonio Lopez Book. Kitapta öyle fotoğraflar var ki kesinlikle kütüphanenize katmak isteyeceğiniz bir eser. Güldüm filan diyorum ama aslında komik olan bir şey yok. Aşağıdaki fotoğraf dışında… Karl Lagerfeld’in şu anki o “cool + hip + dede” tavrının gençliğinde aslında o kadar da bariz olmadığını ve kendisinin şu ankinden çok daha uzun boylu göründüğünü düşünmeden edemiyorum. Yine de bir fashionista olduğunu unutmayıp “mankini” denilen o garip şeyi giymeyi de tercih etmesi dikkat çekici. Ama asıl eksikliğini hissettiğim, kocaman siyah güneş gözlükleri.


5 yorum:

fazılhan dedi ki...

Vaaay :D Uf canım Karl'cığımın bütün karizma gitmiş. O deri eldivenler, gözlükler, beyaz saçlar, kendine has yüz ifadesi..

Modavesaire dedi ki...

bu delikanlı , genç erkek, yaşlanıp o tipe mi bürünmüş?....bu da benm yorumum...

Trendydolap dedi ki...

Adamdaki imaj öyle yerleşik olmuşki bu fotoğrafı görünce kabullenemedim birden :) Sanki hiç çocukluk yaşamamış direkt büyümüş gibi bir olgunluk var kendisinde :))

fazılhan dedi ki...

Trendydolap sadece ama tamamen ilk cümleye katılıyorum :)

fashiononboard dedi ki...

imdat! simdiki hali ile kendisini hatirlamak istiyorum :)