8 Ağustos 2012 Çarşamba

Sevelim mi Dövelim mi? TOMS Botlar

Yeni sezonla beraber "Sevelim mi Dövelim mi?" başlığı altında daha çooook ürün görürüz gibi geliyor bana. Her marka yeni parçalarını görücüye çıkarttıkça bizler de bazıları karşısında tam olarak ne hissettiğimizi anlayamayacağız. Bu yüzden ben de sizler için "Sevelim mi Dövelim mi?" köşesini açıyorum.


TOMS'u zaten dünya üzerinde sevmeyen yok sanırım. Herkesin bir Converse'i bir de TOMS'u olmazsa hayatına devam etmesi çok zor. Bu yüzden klasik TOMS modellerine bir lafım yok. Hatta marka olarak sosyal sorumluluk bağlamında yaptıklarına da hayranım. 
Bu kış ortaya çıkan bu dolgu topuklu hardal rengi botları konusunda ise o kadar kararsızım ki ne diyeceğimi bilemiyorum. Aslında çok klasik ve kullanışlı bir model gibi görünmesine rağmen asıl problem, fazla klasik olması. Bir kaç kıştır en alakasız lokal markaların bile koleksiyonunda her rengi görülebilen bu model yerine, diğer TOMS'lar gibi kendilerine özel ve görüldüğü anda TOMS olduğu anlaşılacak bir model olsa çok sevinirdim. 
Siz ne diyorsunuz? Beğendiniz mi bu botları?

4 yorum:

my lifebook dedi ki...

olmamış bastan yapsınlar diyorum:)
bi de botlar için de one for one var mı merak ediyorum.

Lulu's life dedi ki...

cok kullanisli ve rahat oldugunu eminim ama sanki evet biraz fazla klasik gibi.. Belki bu bir on gosterimdir ve arkasindan farkli yorumlamalar da gelebilir ne dersin ? Umudumuzu kesmeyelim :P

Fikriye Filtresiz dedi ki...

Yaratıcılıktan uzak ama Jeffrey Campbell yaratıcı oldu da nooldu diye de düşünebiliriz elbet! Herkes tarafından giyilebilir ve dediğin gibi TOMS olduğu anlaşılmıyor, bu yüzden kesin tutmaz:)

nihan dedi ki...

ben gayet beğendim