14 Ekim 2012 Pazar

IFW 2013 İlkbahar Yaz - 4. Gün

IFW'nin son günü artık herkes biraz yorulmuş ve haftasonu olmasının da etkisiyle iyice kalabalıklaşan Antrepo'dan bıkmış durumdaydı. Ama gelenler pişman olmayacakları kadar müthiş görüntülere de şahit oldular.



Gamze Saraçoğlu defilesi ile açtığım son gün en yorucu olanıydı benim için de. Gamze'nin koleksiyonu her zamanki gibi kusursuzdu. Metalik renklerin ve ekruların ön plana çıktığı parçaların hepsi birbirinden güzeldi. Uçuşan kumaşlarına, kullandığı kiremit tonuna ve diz boyu etekleri,ne yine hayran oldum.



Gül Ağış markası Lug Von Siga için hazırladığı koleksiyonda, kumaşların üzerindeki baskıları kendi çektiği fotoğraflardan oluşturmuş. Bu sayede başka herhangi bir yerde bulunması mümkün olmayan parçalar ortaya çıkmış. Asil mor tonları, deriler ve cutout detayları ile yine müthiş bir işçilik vardı her parçada Çok sevdim.




Elif Cığızoğlu defilesi ile IFW'yi kapattım ama gerçekten müthiş bir kapanış oldu. Kumaşla her şeyi yapabileceğine inandığım Elif yine mükemmel bir koleksiyon sundu. The Bridge koleksiyonundaki ceketleri bir harikaydı ve her zamanki gibi sanat eserine benzeyen mimari tasarımları ve detaylarında gizlenen işçilik mükemmeldi.

Son olarak da IFW boyunca ben ne giymişim onu da paylaşarak bitiriyorum:


4 yorum:

tugbade dedi ki...

çok asil ve çok tatlısınızz_____________

tugbade dedi ki...

çok tatlı ve çok asilsiniz____________

Didem Antebi dedi ki...

cok teşekkürler:)

Unknown dedi ki...

didemcim şu beyaz t-shirt üstü deri ceket giydğin resmini almak için geldim ama çok küçük. nerden temin edebilirim daha büyük boyunu.