6 Şubat 2013 Çarşamba

Oscar Nominations Luncheon

24 Şubat 2013'te gerçekleşecek olan Oscar törenleri için gün sayarken, geleneksel Oscar Nominations Luncheon adayların katılımıyla gerçekleşti. Kim ne giymiş diye incelemek de bize kaldı.



Bir öğlen yemeği daveti olduğu için çılgınca gösteriş beklemek yanlış olur, bu yüzden de hem duruma en uygun Valentino 2013 Resort elbisesinin şıklığı hem de saç ve makyajının sadeliği için günün en çıkı Naomi Watts oldu. 


Les Miserables ile Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oscar adayı olan Anne Hathaway T Row elbisesi içinde çok şıktı. Açıkçası son zamanlarda yaptığı tercihleri pek beğenmediğim Hathaway'i böyle güzel görünce sevindim. Dümdüz elbisesinin belindeki fiyonk ve ayakkabıların zerafeti, tam Anne Hathaway'in çizdiği hanımefendi imaja uymuş.


Helen Hunt, Jennifer Lawrence ve Sally Field açık renk tercih edenler. Helen Hunt yaşına rağmen o jarse elbiseyi nasıl bu kadar güzel taşımış aklım almıyor. Dolce & Gabbana elbisenin kendisini yalnız başına değerlendirirseniz çok sıkıcı ve tekdüze ama yine de Hunt çok güzel taşımış.
Jennifer Lawrence ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu kanıtladı ama malesef çok zevksiz giyiniyor. Üzerindeki beyaz Chloe elbise ve 90'lardan kalma gibi görünen siyah ayakkabıları ile birazcık abajura benzemiş.
Sally Field, Alberta Ferretti marka elbisesinin içinde çok zarif görünüyor fakat içindeki beyaz kat iç çamaşırı mı yoksa elbisenin bir ayrıntısı mı çözemedim. Eğer iç çamaşırıysa bayağı bir sorun var demektir, ama seçiminin yaşına, vücuduna ve ten ve saç rengine uyumu çok hoş.


Haute Couture haftasında iyice dikkat çeken çiçek baskıları ise Amy Adams ve Jessica Chastain tarafından benimsenmiş görünüyor. Amy Adams'ın, J. Mendel elbisesini beğenmedim, birazcık babaanne gibi olmuş. Jessica Chastain'in Erdem markalı elbisesi ise kollarındaki danteller olmadan çöok daha şık olabilirmiş gibi geliyor bana. Çiçek desenlerinin dağılımı ve renklerin uyumu çok güzel ama o kollar işi biraz bozmuş.
Siz en çok kimi beğendiniz?

1 yorum:

selinsecen.com dedi ki...

Babaanne elbiselerine bayıldığım için Amy Adams. :)