15 Şubat 2013 Cuma

Özlediğimiz Beyonce Geri Geldi





Anne olduktan sonra kendini de tarzını da karizmasını da yeniden keşfeden Beyonce, mart ayında Vogue USA'nın hem kapağını süslüyor hem de birbirinden güzel 2013 ilkbahar yaz parçaları ile iç sayfaları süslüyor.



Kızı Ivy Blue'nun doğumundan sonra nefis bir Super Bowl Half Time Show ile bize kendisini ne kadar da özlediğimizi hatırlatan Beyonce, Vogue'daki çekimlerinde de muhteşem görünüyor.



Sadece vücudunun şeklini geri kazanması ile değil kendine olan güveni ile de kusursuz görünen Beyonce'yi son bir yıldır o kadar az görmüşüz ki şimdi yeniden boy göstermeye başlayacağı kırmızı halı törenleri ve daha bir çok etkinlikte gözleri üstüne çekeceğine şüphe kalmadı diyebiliriz.



Ayrıca Beyonce ile ilgili en güzel şeylerden biri de son 3 aydır hiç bir şey yemiyormuş gibi görünecek kadar zayıf olmaması ve sağlıklı hatta dolgun ama ölümüne seksi olması.Sağlıklı bir gençlik için bir örnek gösterilecekse bu, hiç bir zaman yeme bozukluğu, alkol problemi ya da uyuşturucu rehabilitasyonu gibi bir şeyle magazinlere düşmeyen, kariyerinin zirvesinde bir de çocuk sahibi olan Beyonce olabilir.


4 yorum:

belmut dedi ki...

Aşığım bu kadına yapcak bişey yok :D

vintage peony dedi ki...

Kirmizi elbiseyle muthis gorunuyor!!

Adsız dedi ki...

mankenleri ayrı tutarak ki onların gerçekten zayıf olması gerekiyor benim fikrim bu,bence herkese farklı kilo yakışır,kimisi zayıfken güzel olur kimisi beyonce gibi balık etliyken.beyonce istese de çok zayıf olamaz zaten vücut yapısı bu.kimseyi kimseye örnek göstermeye gerek yok,çocuk kısmını hele hiç anlamadım bu da mı örnek alınması gerekilen birşey evlenip çocuk mu yapmalıyız.

Didem Antebi dedi ki...

Tabi ki de kimse evlenip çocuk yapmak zorunda değil. Kariyerine ara vermeyi de göze alarak (görünüşe bakılırsa) istediği başka bir şeyi daha gerçekleştirip çocuk yaptı demek istedim. Bir çok kadın bunu tam da kariyerinin zirvesindeyken yapmayı tercih etmez.
Ayrıca aynen sizin de söylediğiniz gibi kimse incecik olmak zorunda değil, zaten ben de tam olarak bunu yazmışım. Dolgun ve çok çok güzel bir kadın. Herkesin delirmiş gibi zayıflama merakının gereksiz olduğunu anlatmaya çalıştım. Son derece sağlıklı, kilosu da çok şık duruyor. Kemik torbası olmaya çalışmadan da çok güzel olabiliyor.