12 Şubat 2013 Salı

Rengarenk Grammys 2013 Töreni


Pazar gecesi gerçekleşen Grammy Ödülleri töreni uzun zamandır görmeye alıştığımız sıkıcı siyahlar ve nude tonların ilerisine geçmesi anlamında heyecan vericiydi. Ana renklerin en parlaklarına  ev sahipliği yapan Grammy ödüllerinin en çok konuşulan konusu Rihanna ve alnı olurken, Alaia elbisesi ile gecenin en şıkı, kendisini hastanelik eden sevgilisi Chris Brown ile verdiği samimi pozlarla da gecenin en çok eleştirileni oldu.
Valentino, kırmızı çiçekli elbisesi ile Adele ödül alanlar arasındaydı ama her zamanki gibi gecenin en rüküş isimlerinden biri olmayı da başardı. Saçı ve makyajı ile olduğundan 10 yaş daha yaşlı görünen Adele'in stiline acilen bir profesyonelin el atması lazım.
Natasha Beddingfield da uzun süredir ortalıkta görünmemişti ve Grammy Ödül Töreni'nde giydiği Emerson by Jackie Fraser Swan elbisesi ile ne şık ne rüküş, orta halli görünüyordu. Belindeki metalik kemer ve elbisesinin kesiminin Lanvin 2013 İlkbahar-Yaz herkes tarafından giyilen siyah elbiseye delicesine benzediği de gözlerden kaçmadı.


İkinci renk grubu sarılar oldu ve beklenmedik bir şekilde, Girls dizisinin senarist, oyuncu, yapımcı yani kısaca her şeyi Lena Dunham sarı Peter Jansen elbisesi ve tarzıyla tam anlamıyla örtüşen saç modeli ile çok şık görünüyordu, biraz ütüye ihtiyacı olduğunu da söylemeden geçemeyeceğim.

Maria Menounos, Garcia Gomez elbisesinin zor kesimini çok güzel taşımış ve ayakkabılarıyla da çok güzel şekilde tamamlamış. Fakat belindeki anlamsız kemerini çıkartıp belki de Natasha Beddingfield'deki metalik kemer gibi bir parça tercih etse çok daha güncel görünebilirdi.

Joan Osbourne'un Rani Zakhem elbisesi zamansız ve Blake Lively'de çok şık durabilecek bir parçayken Osbourne'un ten ve saç rengine hastalıklı gibi durmuş. Sanırım kambur duruşunun da bunda etkisi var ama elbiseyi güzel taşıdığını söyleyemeyeceğim.


Son renk grubumuz da yeşiller. Florence + The Machine'in Florence Welch'inin metalik yeşil Givenchy'si kendisinden beklemeyeceğimiz kadar şık diyebilirim. Her zaman aşırı abartılı ya da mainstream olmaktan uzaklaşmak adına fazlasıyla dikkat çekici olan seçimlerinin aksine bu elbiseyi seçmesi benim hoşuma gitti. Ayrıca kızıl saçlarıyla oluşturduğu kontrastı da sevdim.

Katy Perry'nin Gucci elbisesi daha küçük göğüslü bir kadına çok daha fazla yakışabilirmiş ama Katy Perry'nin göğüsleri elbiseyi tabiri caizse ağlatmış. Ayrıca  daha önce kimseyi takmadan kostüm kategorisinde parçalarla, rengarenk saçlarla kırmızı halıda gördüğümüz Katy Perry'nin bir anda değişip kendisini şık kadınlar arasına sokmaya çalışması da biraz tutarsız geliyor bana. Ayrıca ortadan ayırdığı siyah saçları da yaka detayını tamamen kaplayarak elbiseye haksızlık emiş.

Solange Knowles ise her zaman ablası Beyonce'den daha iyi seçimler yapması ile ünlü oldu. Çok çabalamadan şık olayı başaran isimlerden olan Solange'ın Ralph & Russo Couture elbisesinin vücuduna, tenine, saçına başına yakışmasının yanı sıra, altındaki neon ayakkabıları ile oluşturduğu zıtlık da Solange'a başka bir hava katmış. Ayrıca saçlarını da banyodan çıkmış ve gelmiş gibi bırakması da farklı bir tarz yakalamasını sağlamış. Kendisi de gecenin şıklarından bence.

Sizin şık ve rüküşleriniz kimler?

3 yorum:

Modavesaire dedi ki...

en şahane görüntüyü rihanna vermiş, saçları elbisesi, güzel gözleri, ince uzun elleri, incecik silueti...aaahh aahh kıskanmamak elde değil:))

Unknown dedi ki...

Rihanna gerçekten başarılı bir seçim yapmış ama tarz olarak kendisini daha çılgın bildiğimizden böyle halis munis hanım hanımcık hali Bratz kızları gibi saçları ile süzülmesi biraz değişik oldu. Adele'yi artık saygısız olarak tanımlıyorum. Problemi giydiği çıkardığı değil, insan üstü kiloları. Yaşı daha kaç 45 yasında görünüyor. ayıp, kendisine yazık.Solange Louboutinlere kadar iyi. Katy Perry'nin zaptedilemez göğüs manzarası olmasa iyidi :) Benim favorim burada olmamasına rağmen Kelly Rowland. Muhteşem fiziğini en iyi şekilde kullanmayı bildiği için. pek dolmuşum ben :))

Didem Antebi dedi ki...

güzel yorumlar için teşekkür ederim