26 Eylül 2013 Perşembe

Merakla Beklenen İş Birliği: Isabel Marant for H&M

Lüks bohonun kraliçesi, hayatımıza dolgu topuklu sneakers'ı sokan Isabel Marant ile ucuz moda kaçamağımız, podyumu den hızlı sokağa indiren H&M bir araya geçince mükemmel bir sonuç ortaya çıkacağı zaten belliydi ama bu kadarını da beklemiyordum.


Bilekte biten mükemmel kesimli skinny pantolonlar, desenli kırçıllı kazaklar ile bir araya gelerek hem sıcacık hir his hem de dengelenmiş bir silüet ortaya koyuyor. Kazakların rahat ve çabasız görüntüsü bir çok kıyafetinizi tamamlayabileceğiniz, tüm kış üniformanız haline getirebileceğiniz parçalarla karşı karşıya olduğunuzun göstergesi gibi. 


Oversized ceketler ise şimdiye kadar podyumda bol bol görüp, ulaşılabilir fiyatlara babasının ceketini giymiş gibi olmadan oversized ceket giymek isteyenler için cennet gibi. Hem çok güzel tasarlanmışlar, hem de yine çok fonksiyoneller. 

Bu arada lookbook'unda Milla Jovovich gibi tanınan modellerin de yer aldığı koleksiyonun ayakkabıları çok merak ediliyordu. Aksesuarlar (özellikle ayakkabılar) da kesinlikle kimseyi hayal kırıklığına uğratmayacak cinsten. Püsküllü botlar ve gümüş rengin hakimiyetindeki takıları üniforma haline getirebiliriz. 14 Kasım'da satışa çıkacak olan koleksiyondan siz en çok hangi parçaları beğendiniz?

Hiç yorum yok: