20 Eylül 2013 Cuma

New York Ballet Kırmızı Halı


Kırmızı halıların en güzelleri sanatsal aktivitelerde oluyor. Kim ne derse desin bir ödül törenindense bir film festivalinin açılışında daha şık kadınlar görüyoruz. Doğası gereği çok şık katılmanız gereken opera ve bale gibi bir sanatsal aktivitelerin açılışları ve hatta New York Ballet Açılışı gibi ikonik bir günde kırmızı halının da aktivitenin kendisi kadar çekici olması gerekiyor.

Sarah Jessica Parker da New York Ballet'sini desteklemek için uçuk pembe saten elbisesi içinde kırmızı halıda kendisini gösterdi. Parabal Gurung ve Olivier Theysken'in beraber hazırladığı kıyafeti aynı zamanda, bale için de custom parçalar hazırlamışlar.

Sarah Jessica Parker'ın kıyafeti aslında ne rengi ne de modeli itibariyle yaşına uygun ama kendisini Carrie Bradshaw olarak görmeye alıştığımız ve muhtemelen de tasarımcılar da bunun farkında olduğu için kendisinin film sırasında giydiği vivienne Westwood gelinliği da andıran bir parça tasarlamışlar. Bu yaşında hala 30'larında gibi görünmeyi başardığı için de SJP'yi alkışlamak lazım.

Hiç yorum yok: