1 Ekim 2013 Salı

Catching Fire Capitol Collection by Cover Girl


Bazı filmler daha prodüksiyon aşamasına bile gelmeden moda dünyasını etkileyeceğini belli eder. Bunlar genelde ya dönem filmleri ya da fantastik filmlerdir. Avatar'dan sonra Youtube makyaj tutorial'larındaki mavi makyaj uygulamalarının sayısını bir düşünün resmen patlama yaşanmıştı.

İlk film Hunger Games ( Açlık Oyunları) sonrasında, arada yaptığı Silver Linings Playbook ile Oscar kazanan ve yolda da gençlerin bir numaralı aşkı olan Jennifer Lawrence bu kez de serinin ikinci filmi Catching Fire (Ateşi Yakalamak - Evet inanılmaz bir çevirmen hatası, tutuşmak ya da alev almak gibi bir şey olması gerekirken tam bir Chicken Translate söz konusu) ile karşımızda olacak.

İlk filmin kostümleri kendisinden çok çok bahsettirmişken, ikinci filmde de aynı etkiyi hatta daha fazlasını yaratması bekleniyor. Esasında dış bölgelerde açlıktan kırılan halk ile ülkenin merkezinde diğer bölgeleri sömüren Capitol halkı arasındaki uçurumu en güzel şekilde kostüm ve makyaj ile gösteren film, Cover Girl markasının da markajına girmiş ve tırnak stickerları, lipgloss'lar ojeler ve maskaradan oluşan bir koleksiyon ortaya çıkmış. Koleksiyonun adı Catching Fire Capitol Collection by Cover Girl.


Fırsatı yakalamak ve hazır buzz'ı nakde çevirmek konusunda çok başarılı bir yöntem olduğunu kabul etmeliyiz. Ürünlerin çoğu kullanım için değil koleksiyon yapmak için toplanacak gibi duruyor.

Hiç yorum yok: