8 Ekim 2013 Salı

NIAN Artık Erkekler için de Çalışıyor

Erkek modası denilince ülkemizde akla daha çok hazır giyim ya da klasik terzilik akla geliyor. Son senelerde podyumda daha çok erkek markası görmek güzelken, özünde kadın koleksiyonları olan bir tasarımcının erkek parçaları da dizayn etmesi ve markasını gitgide büyütmesi Türk tasarımının ilerlemesi ve markalaşma için de gurur verici.



Nihan Buruk, NIAN markasını 2014 İlkbahar Yaz sezonunda yepyeni sularda yüzerek, erkek parçalarını da sergiledi. Plastikaos isimli koleksiyonunun tanıtımında Saint Laurent Paris'in modeli Mitchell Williams Jarvis, Umut Eker ve tasarımcının seçtiği "profesyonel olmayan" modeller yer aldı. Kadın model bulmakta zorlanılan ülkemizde erkek model bulmanın zorluklarını sonuna kadar hissetmiştir sanırım Nihan.



Koleksiyon spor kıyafetlerden referans alıp ince desenlerle hareketlenen gömlekler, pastel ve doğal renkler, dar paçalı pantolonlar ve rahat espadrillerin bir araya gelişi, kaybolup giden 2013 yazına üzülmeyi bırakıp 2014 yazına heyecanlanmaya başlamamız için bizi çağırıyor. Erkekler için de çalışan NIAN, şehirli, genç ve şık erkeklerin çok dikkatini çekecek gibi görünüyor.

Hiç yorum yok: