19 Ekim 2011 Çarşamba

2011 Kış Sezonu Çantaları

Ayakkabılar konusundaki tutkumu çantalara karşı göstermiyor olabilirim aslında ama bu yine de "şimdi al her zaman kullan" çantalar için geçerli değil. Her sezon bir kaç model ağzımızın sulanmasını sağlayan modellere yaklaşırken biraz temkinli olmak gerekiyor yoksa ayakkabılarla karşılaştırdığınızda çok daha yüksek olan fiyatlarıyla bir servet harcamanıza sebep olabiliyorlar.
Benden size bu sezon seçiminizi yaparken kolaylık sağlayacak bir eleme geliyor. Yüzlerce model arasından sadece 1 tane alacaksanız bu altı modelden bir tanesi, "it bag" takıp sıkıcı olmadan, sadece bir sezon değil uzun zaman kullanabileceğiniz fonksiyonellikte çantalara sahip olmanızı sağlayabilir.



Öncelikle biraz daha açık renklerle başlamak istedim. Çantanın güzeli sezonsuz olanıdır zaten. Özellikle Alexander Wang ve Prada çok yazlık görünebilir aslında ama her zamankinden çok daha renkli olan bu sezon için değil. Zaten rengarenk geçecek bu kışı açık renkler kullanarak daha da hareketlendirebilirsiniz. Burberry ise bu sene çok gündemde olan iki rengi bir araya getiren vintage esintili modeliyle sizi asla hayal kırıklığına uğratmayacak. İleride çocuklarınıza bile bırakabileceğiniz zamansız modellerden biri olmaya aday.


Özellikle çalışan kadınlar için ideal olacak Bally ve Proenza Schouler beni renkleriyle çok etkiledi. Tod's için ise aslında çok da tercih etmediğim ama bu sezon görmezden gelemeyeceğimiz kadar baskın bir trend olması sebebiyle göstermeden geçemedim. 

Bu sezon modellerin boyutlarında da bir küçülme söz konusu, overnight bag büyüklüğünde çantalar kullanmayacağız artık. Bu bilgiyi de göz önünde bulundurarak çanta alışverişinizi yapmanızı öneririm.

Hiç yorum yok: