17 Ekim 2011 Pazartesi

Gidiş Yolundan Puan Alanlar

Paris’e gitmenin arifesinde bavul krizi yaşarken bir anda aklıma hava alanında görüntülenen, uçağı daha yeni inmiş olmasına rağmen son derece canlı ve enerjik göründüğü yetmiyormuş gibi podyumdan fırlamış gibi şık görünen ünlüler geldi. 




Aslında podyumdan fırlamış gibi bir görüntü biraz komik görünüyor olsa da özellikle Kate Moss hava alanları konusunda en başarılı ünlülerden. Kadının aslında sabit bir hava alanı stili var. Bu yüzden de hiç hata yapmıyor. Skinny Jean + Düz ayakkabı + Blazer konusunda ısrarcı. Leopar montuyla da harika olmuş bu arada.




Victoria Beckham ise en dikkat çekicilerden. Bir insan neden bu şekilde yolculuk yapar tam olarak anlamış değilim açıkçası. Normalde de aşırı polished bir tarzı olansa  Posh, hava alanlarında fazla çaba sarfediyor gibi görünüyor bana. Yani açılışta, kokteylde, davette abartmasını anlıyorum ama en azından çocuklarıyla yolculuk yaparken bu kadar süslü ve kusursuz görünmeyi nasıl başarıyor anlamadığım gibi, olması gerektiğine de emin değilim.




Angelina Jolie ise Kate Moss ekolünden. Hep sade… Yanında aksesuar olarak çocuklarını ve kocasını görmediğimiz kare çok az. Tam bir aile annesi… Hep siyah, hep koyu renk, o kadar çocukla dul kalmış gibi kendisi. Dünyanın en güzel kadınlarından birisi aslında, biraz daha risk alabilir gibi geliyor bana günlük ve davet tarzında. Yavaş yavaş sıkıcılaşmaya başladı…

Bana gelince, hala Paris’in soğuğundan korunup, rahat yolculuk yapıp, bavulda en çok yer kaplayacak şeyleri giyip böylece taşımaktan kurtulacağım bir kombin peşindeyim. Siz bu satırları okurken umarım çalışmalarım sonuç vermiş olacak :)

Hiç yorum yok: