14 Ekim 2011 Cuma

Şişe Deyip Geçmeyin

Bir yandan sağlıkla ilgili soru işaretleri bir yandan da gelecekte dünyamızın post-apokaliptik filmleri aratmayacak bir duruma geleceğine dair korkularımız bizi sıkıştırırken, sportmence yarışmak isteyenlerin imdadına bu doğa dostu su şişeleri yetişiyor.


Ben de spor yapan bir insan olarak plastik şişeler kullanmaktan hoşlanmadığım gibi, sahiplenmediğim şişeleri sürekli bir yerlerde unutarak susuz kalma sorunu çekiyorum. Hem tarzınızı yansıtacak hem de plastik şişe kullanımını azaltarak hem sizi hem de doğayı seven bu şişelerin en ünlüleri SIGG. Tüm dünyada “celebrity SIGG” olarak yer eden bu şişeler bebeğiniz için bile bulabileceğiniz envai çeşidiyle seçme işlemini çok zor hale getiriyor.


Şimdi yeni bir tane daha öğrendim o da Miir. Süper bir sitesi var ve çok sportmen duran bu şişeleri kendiniz tasarlayabiliyorsunuz. Dünyanın her yerine gönderdikleri bu şişelerin satışından – karmaşık sayılabilecek bir dizi aşamadan sonra – temiz su projelerine bağışlanıyor. Dünyanın her yerine gönderimleri var ve inanılmaz cool duruşlarıyla spor salonunuzun gözdesi olmanız için yeterli.

Hiç yorum yok: