17 Şubat 2012 Cuma

Yaz Trendi: Pijama

Bir yandan dışarıdaki soğuk, bir yandan 2012 kış defileleri derken, önümüzdeki yazı unuttuk ama asıl önemli olan yaz alışverişimizde akıllı ve trendy parçalara yatırım yapmak olmalı.
Yavaş yavaş ben de bu yaz üzerine düşmemiz gereken trendleri tanıtacağım. Kişisel olarak Türkiye'ye uyarlanamaz "transparan" gibi trendlerin üzerine gitmeyi pek sevmiyorum. Yolda yürüyebileceğimiz parçalar görmek hepimize daha iyi gelecekmiş gibi bir düşüncem var.

Bu trendlerin en başında bu sene her yerde göreceğimiz pijama trendi var. Hem kumaşları hem formları hem de desenleri pijamaya benzeyen bu parçaların en büyük artısı ise inanılmaz rahat olmaları ve kullanım kolaylıkları. Kumaşının biraz daha parlak olması altına bir stilettoyla akşam davetlerinde ya da partilerde sizi hem rahat hem de trendy yapacak olan bu parçalar, daha casual kumaş seçenekleriyle de düz sandaletlerle kombinlenip üniformanız haline gelebilir.


Geçen sezon yavaş yavaş geleceklerini gösteren bu kıyafetler tabi ki de lookbook.nu kızları tarafından hemen benimsenmiş. Hatta kışlık modellerinden de gördük yeni bitirdiğimiz kış sezonunda. Güzelliğin her zaman acı demek olmadığının, rahatken de son derece şık olunabileceğinin kanıtı bu kıyafetleri düz renk üstlerle kombinlemenizi ve basenleriniz çok genişse tercih etmemenizi öneririm.

1 yorum:

nihan dedi ki...

rahat ve güzel olan herşey tercihimdir...