26 Mart 2012 Pazartesi

Anneler ve Kızlarına BERENICE

Bilirsiniz kız çocuğu yetiştirmekle ilgili en büyük kıyametlerden biri Suri Crusie'un daha el kadarken kitten topuk ayakkabılarla görüntülendiğinde kopmuştu. Çocuğun fiziksel gelişimi için çok da mantıklı olmayan bir annelik seçimiydi. Evet çocuğunu dinlemek güzeldi ama her istediğini de mantık süzgecinden geçirmeden uygulamak saçmaydı.


Kızlar, annelerinin en yakın arkadaşıdır. Kendimden biliyorum :) Her ne kadar babalarına aşık da olsalar, anneleriyle çok yakın arkadaş olurlar ve anneler de kızlarına çok fazla  hayır diyebilen insanlar değildir. Bu yüzden Katie'yi biraz anlasam da kızına daha yakın hissetmek için kendisininkiler gibi topuklu ayakkabılar giydirmek yerine Berenice'in anneler ve kızları için hazırladığı koleksiyonları tercih ederek kendisine edilen küfür miktarını azaltabilirdi.


Berenice özellikle genç kadınların günlük kombinlerini, rahat ve stil sahibi kılıyor. Efsane kanatları Frederic Krief'in moda dünyasına kattığı en önemli ikonlardan birisi. Sadece anneler ve kızları için değil ablalar ve kardeşleri için de inanılmaz sevimli seçimler olacaktır Berenice ürünleri. Çocuklara çocukluğunu, kadınlara kadınlığını yaşama şansı veren markalardan olan Berenice ürünleri kaliteli işçilikleri ile de kalbinizi çalacak.
Bu kadar bahsettikten sonra güzel haberi de vereyim. Berenice City's Nişantaşı mağazasında bulunabilir.

3 yorum:

Gülümser Kaya dedi ki...

Ne kadar güzel ürünleri varmış. Kanatlara bayıldım gerçekten. Çok güzel bilgiler veriyorsunuz Didem Hanım. Ufkumuzu açıyorsunuz. Umarım bu şekilde devam edersiniz. Yazılarınıza bayılıyorum ve herkese blogunuzu tavsiye ediyorum. Yazı diliniz de çok eğlenceli. Başarılarınızın devamını dilerim.
Gülümser Kaya

Adsız dedi ki...

Cok guzel bir post olmus cute otesi Didemcim. Kiyafetlerde cok hos. Hele Paris te anne ve kzilarin giyimlerine hayran kalmamak elde degil. Ben oyle arkalarindan aval aval seyrettigimi biliyorum:)

Didem Antebi dedi ki...

sevgili serap ve gülümser cok teşekkür ederim güzel yorumlar için;)