12 Mart 2012 Pazartesi

Burberry Prorsum Bootie

Burberry'nin çizgisini ne kadar severim bilirsiniz. Utanmasam methiyeler düzebileceğim parçaları vardır. Ama bir markanın genel çizgisini beğeniyorum ve bunu da tüm dünyaya ilan ediyorum diye yüz karası parçalar ortaya çıktığında da eleştirmeyecek değiliz tabi ki. Aynısını hatırlarsanız Alexander McQueen koleksiyonu için yazdığım yazımda da yapmak zorunda kalmıştım içim kan ağlayarak.

Burberry Prorsum koleksiyonundaki bu parça şaka gibi. Espadrille desem değil ama hasır görünümlü... Bootie olmak için uzun çizme olmak için kısa, bileğinde anlamsız metallerde bitirilen bir paket lastiği ve sepet örgüsü gibi görünen bir doku... Hiç bir yerinden tutamadım ayakkabıyı. Ucu açık ama yazın giyseniz ayaklarınız pişer içinde. Bu kadar sade görünüp bu kadar kullanışsız bir ayakkabı yaptığı için Burberry'i anlamadım gerçekten.

7 yorum:

shoeshine* dedi ki...

1000$-2000$ olsa da, ne tasarlasak gider kafasını bırakmak lazım. Zaten burnu açık botlara genel olarak anlam veremiyordum, hasır olunca daha da anlamsız olmuş:)

http://the-shoeshine.blogspot.com/

begum begum huuu dedi ki...

ben biraz anlamsız bi parça olarak yorumlayıp susma hakkımı kullanıyorum:)



begumyagci.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Burberry'nin 2012 ayakkabı kreasyonuna bir göz attım da sadece bu ayakkabıda değil genel olarak bir hayal kırıklığı oldu bende...Çok mu beklenti içindeyiz bilemedimki :)

nzlgrck.blogspot.com/

Buket Poyraz dedi ki...

Burberry icin oldukca basarisiz bir tasarim olmus ki bu aralar prorsum ile adindan bu kadar iyi bahsedilen bir donemde bu bootie hic olmamis...

www.buketpoyraz.com

MOZECK.ORG dedi ki...

1495.00$ olan bu botlari zaten bedava verseler hatta ustune de su parayi al da giy deseler ilgilenmem. İki basit mantiki nedenim var. 1- tpuklar 2-mantiken o hasir ayagi terletir ve koku yapar. Begenenlere hayirli ugurlu ve bol kokulu gunler dilerim.

Didem Antebi dedi ki...

aahahahahahhahaah sevgili velev ki huysuzum,koptum ya koptum o kiz suan gözümün önünde :))

Aylin Altuğ dedi ki...

Bana bakın Süreyya Yalçın'ı salarım aranıza ona göre:)) hihh hiiihh hiii:))