23 Mart 2012 Cuma

Büyük Ayıp Ettik - Tom Ford F/W 2012-2013

Gucci'de yarattığı harikalar sonrasında moda dünyasına arkasını dönüp giden dahi adam Tom Ford, önce aksesuar, gözlük, kozmetik filan derken kendi markası adı altında yeniden kadın kıyafetleri tasarlamaya başladığında hepimizin gözleri dolmuştu. Peki şimdi nasıl oldu da o moda haftaları arasında bahsettiğimiz bunca modacı isminden biri Tom Ford olmadı?
Sadece benim ayıbım değil ama bu durum. Tom Ford o kadar marjinal bir insan ki tüm moda haftaları bitsin, insanların enerjileri yerine geri gelsin ondan sonra tanıtıyor koleksiyonunu. Böylece bir çok marka arasında bir de kendisinden bahsedilmesi yerine, tek konunun kendisi olmasını garantilemiş oluyor. Şımarık... :)))


Kapanışı Gwyneth Paltrow'un pelerinli efsane beyaz elbisesiyle yapılan koleksiyon tam da Tom Ford'dan beklenebileceği şekilde aşırı seksi. Dapdar silüetler, deriler, renkli veya siyah kürkler, asimetrik kesimler ve sırt dekolteleri öne çıkanlar. Bence koleksiyonun aksesuar yıldızı bir tane altın rengi yüksek kemerdi. Bana sorarsanız, tek kelimeyle bayıldım!

1 yorum:

fazılhan dedi ki...

Ben de bayıldım ama renkli kürkler çok ucuz duruyor :/ kalanı özellikle vatkalı elbiseleri çok beğendim :) Twitter'dan derste sıkılınca yaptığım Tom Ford campaign'i tweetliyorum :)