20 Mart 2012 Salı

Jessica Simpson Baby Shower

Hamilelik kadınların seneler boyunca bekleyip de "artık iki kişilik yiyorum, bebeği düşünmeli ve kendimi sıkmamalıyım" deme anıdır. Olmadık zamanlarda olmadık şeylere aşerip kocalarımızı doğduklarına pişman etme anıdır. Her şeye nazlanma ama en çok da hayatımızı yemeğe endekslemenin günüdür.
,
Jessica Simpson da böyle düşünmüş olacak  ki "hangi çılgın bana zincir vuracakmış, şaşarım" diyip kendini yemeğe adamış son aylarda. Baby Shower fotoğrafları bana onu gösterdi en azından.


Sakın yanlış anlaşılmasın Victoria Beckham gibi sadece 3 kilo alıp 5 kilo çocuk doğursun da demiyorum ama biz kadınlar hamilelik kilolarını atarken çok zorlanacağımızı bilip de ona göre, gerçekten bebeğin işine yarayacak şeyler yesek, sonraki dönemde çok daha rahat edeceğimizin bilincinde olmamız gerekiyor. Aksi halde bebeği beslemekle alakası olmayan, senelerdir kendimizi mahrum bıraktığımız yiyecekleri hamileyken tüketip işte bu hale gelebiliyoruz. Umarım Jessica çok sağlıklı bir bebek doğurur ve sonra da sağlıklı kilosuna dönebilir. 

5 yorum:

begum begum huuu dedi ki...

Jessica Sİmpson'un gençlik halleri nerde bu hali nerde tek çocuk için fazla fazla kilo almış bence içerde 3 tane daha var ...



begumyagci.blogspot.com

damla dedi ki...

jessica simpson'un gunluk menusunun kaloriler ve elinde fast-foodlarla resimleri zaten burdaki butun tabloidlerin ana konusu.

ben cocuk dogurmadim ama hamile olsam yedigim herseyin kendimden once cocugum sagligina etkisini dusunurdum. you are what you eat; good in- good out denir.

hayattaki en buyuk zaafi oreo cookiler olan biri olarak soyluyorum; tabiki junk food arada bir guzel ama sadece kizartma, yagli, yapay, icinde besin degerinden cok kimyasal bulunan yiyeceklerle hamilelik gecirmek bence insanin kendi vucudu kadar dogmamis cocuguna yaptigi bir haksizlik.

foodistique.blogspot.com

arzkoc dedi ki...

ben 2 hamileliğimde de 10 kilo aldım,ama ne istediysem de,istediğin kadar yedim,zaten bebek alacağını anneden alıyor,senin yediğin kendinden eksilene takviye oluyor,her bünye de farklı ama bu fotoğraflar göz zevkimi çok fena bozdu...

damla dedi ki...

jessica simpson dogum sonrasi kilolarini vermek icin weightwatchersla 3 milyon dolarlik bir reklam anlasmasi imzalamis. yani waightwatchers rejimi yapip, markanin yeni yuzu olucakmis.

bende istiyorum ya kilo veriyim ve uzerine para odesinler diyeee

acemi anne dedi ki...

of of off of ben de çok kilo aldım diye, resim çektirmek istemiyordum. hatunun haline bak. afrikadaki açlığın sebebi gibi duruyor :)