20 Mart 2012 Salı

Kate Moss - Vogue Nisan

Normalde dergi çekimi haberleri yapmayı pek tercih etmediğimi biliyorsunuz. Ama bunu görmezden gelemedim malesef.

Bir kadın yaşlansa da bu kadar kaliteli yaşlanabilir mi anlayamıyorum. Bir de inanılmaz sağlıksız, uyuşturucu dolu bir hayata rağmen hala muazzam görünüyor. 


Tim Walker tarafından Vogue USA'in Nisan sayısı için yapılmış olan bu çekimin mükemmel stylingi de kızıl mucize Grace Coddington' a ait. Bu arada asıl sanat yönetimine bayıldım. Süper kareler çıkmış ortaya. İçinden seçmesi çok zor oldu.

Bazı kareler bana Annie Liebovitz'in, Marie Antoinette olan Kristen Dunst ile yaptığı Versailles çekimini hatırlattı. Aynı abartı, aynı müthiş setting filan derken o çalışma geldi aklıma.


Fotoğraflardan hangisini seçeceğimi bilemediğim için elimden geldiğince fazla koymaya çalıştım. Benim en beğendiğim bu aşağıdaki küvetli foto oldu


Sizin favoriniz hangisi ve Kate ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Artık bıraksın mı bu işleri yoksa hala modanın kraliçesi mi?

Images: cocoperez.com

3 yorum:

eciko dedi ki...

Gerçekten inanması çok güç! Uyuşturucu ve alkolün dibine vurularak yaşanan, sağlık ve güzelliği baki kıldığı söylenen tüm klişelerin tamamen tersiyle geçirilen bir hayat... ve sonuç hala böyle. Hadi bilgisayar, prohoshop vs vs vs diyelim, ama onlar da yoktan var etmiyor ya? Benim bir ilgimi çeken de, Kate Moss'un yaşam tarzına rağmen, büyük firmaların hala onu tercih ediyor olması. Demek ki profesyonel bir kadın. Sapla samanı karıştırmıyor yani mesela çekimlere sarhoş gelmiyor.

Kibele Demirbas dedi ki...

benceee mekanlar kate'den çok çok daha güzel:) varaklı duvarlar,kapılar güzel ötesi.o fonda kim olsa muhteşem çıkardı.kate'de fena değil işte,çirkin kadın yoktur derler ya

fazılhan dedi ki...

Bu editoryele bayıldım büyük ihtimalle de 10 liralık dergiye 34 lira vericem yada üye olucam bu benim olmalı. Kate'ciğim bebeğim evlendi bana da kuzenciği kaldı ;3