9 Mart 2012 Cuma

Neden Sarah Burton, Neden?

Blogu takip edenler bilir, ben Alexander McQueen'i severim. Hatta bu sene yılbaşında da bir McQueen elbise giydim, ki normalde kullanılabilir tasarımlarını bulduğunuzda, yatırım yapmayı isteyeceğiniz parçalar olduklarını görürsünüz.

Lee'nin intiharından sonra yerine geçen Sarah Burton'ın da çok başarılı ve markanın ruhunu kaybetmeden süper işler çıkartan bir tasarımcı olduğunu düşünüyordum. Zaten Royal Wedding sırasında Kate Middleton'ın gelinliğini tasarlayarak tüm dünyanın radarına girmişti.


Şimdi sorarım size. Bu nedir? 2012 Sonbahar Kış koleksiyonunda Giambattista Valli tasarımlarının zifte bulanıp tavuk tüyünde gezdirilmiş versiyonlarını yapmak için hangi maddenin etkisi altında kalmıştır Burton? Şimdi bunlardan birini giyip insan içine çıktığınızı düşünebiliyor musunuz? Ben kendimi düşündüm sonuç pek iç açıcı olmadı.


Hediye paketi desem değil, shaggy halı desem değil... Sanki sonradan görme bir pop yıldızının yatak odasında bulunabilecek materyallerle dolu bir koleksiyon ki akla zarar. Cidden çok üzüldüm Sarah Burton adına. Oysa ne kadar güzel gidiyordu...

9 yorum:

Trendydolap dedi ki...

hahaha shaggy halı benzetmesine koptum:))) Alışkın olduğumuz o kuru kafa asi stilinden sonra bu cupcake görüntüsünü yadırgamamak mümkün değil. Gerçi Alexander, extreme çizgilerin insanıydı. Dahi çocuk benzetmesi ve usta işçiliğini ispat etmek istemiş olabilir Burton bu tür bir sıradışılıkla.

aylin dedi ki...

Gerçekten hayal kırıklığına uğradım bende bu koleksiyonla.O kadar övgülere yazık olmuş :((((

Lure dedi ki...

o eski asi, kurukafalı ama bir yandan da şık olabilen tasarımları sanırım bir daha görmek zor olacak. :(

b-lure.blogspot.com

Adsız dedi ki...

uzay çağı ev dekorasyonunda kullanılabilir..:)

http://nzlgrck.blogspot.com/

arzkoc dedi ki...

anlatımın süper,benzetmelerin hepsine ayrı ayrııı koptum:)

lulu's life dedi ki...

hihihi cok seker yorumlar ! bende dusunemedim... Neden ve hangi kafa ? :))

Adsız dedi ki...

cok alakasiz ama biraz once htkulup te Gaziantep'e yapilan gezinin resimlerini gordum, bi tek sen gayet kendinden emin ve rahat duruyosun. Diger kadinlarin yine birbirleriyle canta yaristirma, her kadraja o cantalari sokma cabasina guldum bi tarafimla. hayir bi insan gaziantep e kucucuk bi hermes cantayla neden gider?
bi de beni en rahatsiz eden (ki maalesef gulemedim bu kareye) yok eline oklaya alip kendisini olmayan gunesten suratinin yarisini kaplayan gunes gozluguyle korumaya calisan hanim oldu.. noldu otantik mi olmaya calisti? ya da kendini sarayli fln mi zannedio (ay ben hic elime oklava almadim bi deniim ayol) bi de ennnn gicik oldugum ordaki kadinlara biz de sizdeniz hepimiz kadiniz derken aslinda biz tabiki sizden ustunuz mesaji verilmis, biraz size de faydamiz dokunsun ayol diyerekten. ama ben gercekten de senin saglam durusunu cok begeniyorum.

MOZECK.ORG dedi ki...

Didemcim, mcQueen yazisini gorunce ilk aklima ğelen ne oldu dersin??? Simsek McQueen... Oglan annesi olunca bazi isimler cizgi filimleri animsatiyor:))

Unknown dedi ki...

Sarah Lady Gaga'ya çalışmış :)