7 Mart 2012 Çarşamba

Petunia Pickle Bottom

Anne olmakla ilgili en korkutucu şey, Desperate Housewives'taki Lynette Scavo haline gelip artık kendine zaman ayıramayan ve dertlerinin en sonuncusu nasıl göründüğü olan bir kadın haline gelmektir. Bir çok annenin yaşadığı ortak paradoks bebekleri ile kendileri arasında bir seçim yapmak zorunda olmak.
Ama son zamanlarda hem anneleri hem de bebekleri mutlu edecek bazı tasarım harikaları görmek çok güzel. Bunlardan biri de ünlülerin tercihi Petunia Pickle Bottom. Yeni anneler, uzun bir süre boyunca minik çanta kullanamayacağını kabullenmenin ardından, bebek çantalarının güneşte solan, kir tutan ve tüm mojonuzu öldüren dünyasına girmeye hazırlanır. Petunia Pickle Bottom bu gidişata dur diyen ve bir çok Hollywood annesini Paparazzi ataklarında kurtaran muhteşem bir ürün.


Sadece çanta değil, içindeki özel bölmesi sayesinde bez değiştirme minderi olarak da kullanılıyor. Cepleri inanılmaz fonksiyonel ve en önemlisi tasarımı harika. Kendinizi tarzınız ve anne olmak arasında bir seçim yapmak zorunda hissetmiyorsunuz. Ayrıca inanılmaz kaliteli ve sağlam olmasının yanında temizliği de çok kolay çünkü silinebilir ve kir tutmaz materyalden yapılmış.


Bu arada her modeli süper kullanışlı ama benim aşık olduğum bez çantaları oldu. Bu kadar mı süper tasarlanır? Normal clutch olarak kullansanız asla sırıtmaz. Resmen bayıldım!

Petunia Pickle Bottom ürünlerini bulabileceğiniz yerler: ondasole Bağdat Caddesi showroom, www.ondasole.com.tr Beymen Kids Akmerkez ve İstinye Park, Casette Butik Bağdat Caddesi, Galata ve Nişantaşı ve Ayşe Deniz Yeğin Nişantaşı butiği. İnternette biraz araştırırsanız süper videolarını da bulabiliyorsunuz bu arada.

3 yorum:

begum begum huuu dedi ki...

ne kadar kullanışlı :)


begumyagci.blogspot.com

NlyStyle dedi ki...

siyah beyaz ve kırmızı uyumuyla bi harika görünüyo

MOZECK.ORG dedi ki...

Merhaba Didem,
Ben de bez değiştirirken keşke farkına varsaydım bu çantaların... Kocaman "diaper bag" kullanıp, hem taşımasında zorluk çektim hem de stilimden ödün verdim. Naapalım... Kader buymuş...


bu arada sitem www.mozeck.org oldu .. sevgiler