18 Temmuz 2012 Çarşamba

Kapatmadık, Tatildeyiz :)

Eskiden sadece okuyucuyken "neden bloglar yazın daha az güncelleniyor ki?" diye kendi kendime yazarlara küserdim. İşin içine girince bunun aslında çok zaman alan bir şey olduğunu ve tatildeyken blogunuzu normal zamandaki kadar güncellemenizin mümkün olmadığını da anlamış oldum. Aslında amacım tatilde de her zamanki gibi yazabilmekti, bu yüzden de sizlere "tatildeyim, haberiniz olsun" yazısı hazırlamamıştım ama malesef durum beklediğim gibi gelişmedi :)

Hem bilgisayarım evde kaldı, eşimin getirmesini bekledim, hem her zamanki erken uyanma rutinimi biraz bozmuş ve her zamankinden daha fazla geziyor olmam sebebiyle blogdan da uzak kaldım. Şimdi bilgisayarıma da kavuştum sonunda.


Beni instagram'dan didemantebi olarak takip edenler görmüştür, tatil genelde yatay olarak geçiyor :) Onun dışında da bol bol dinlenip eğlenmeye çalışıyoruz. Ama tatili en çok kimin sevdiğini tabi ki de tahmin edersiniz:


Bu arada loptop'ıma kavuştuğuma göre eskisi kadar tembellik yapmayacağım demektir. Sizin tatiliniz nasıl geçiyor, bana Çeşme önerileriniz varsa yorum olarak bekliyorum :))

4 yorum:

süpertramp dedi ki...

benim tatilim yaşadığım şehirde yani istanbulda geçiyor istanbulun ve evin tadını çıkarıyorum tabii ki yıl içinde ertelediğim bir çok şeyi yaparak yani kitap/dergi okuyarak kolaj yaparak... bunlarla ilgili detaylı bir post hazırladım ben de son olarak umarım hoşlanırsın :)
http://dsgallery.blogspot.com/2012/07/summer-and-city-and-more-about-me.html

nihan dedi ki...

Size Çeşme'de 7800'ü be Bobou'yu öneririm. Denize girmek için 7800 çok güzel bir yer akşam Levandiz Meyhanesinde yemek ardından da clup kısmı için Bobou'yu öneririm. Ayrıca Alaçatı'da Mi Casa restorant.

PAPİŞ STYLE dedi ki...

İyi tatiller dilerim Didemcim. Kızını benim için azıcık kolundan ısır lütfen:)) Birçok blogger yazın aynıyız maalesef. Cunda adası deseydin booolll öneride bulunurdum ancak Çeşme için hiç bir fikrim yok açıkçası:)) Sevgiler.

Lulu's life dedi ki...

iyi tatiller... sanirim en iyi ve hit olan plajlari biliyorsun o nedenle onlari soylemeye ne gerek.. ama lezzet dersen; asma yapragi ve roka bahce de bir aksam yemegi mutlaka derim ;) tektekci de shot imkani olursa o da sahane olur yemek sonrasi ;) ehh bir de passo plus magazamiz var alacati carsida.. eger ziyaret edersen seyran (en kisa tabiri ile eltim olur) orada.. eminim hosuna gidecek birseyler cikacaktir ;) sevgiler..