8 Şubat 2013 Cuma

Lindsay Lohan AmfAR Gala'da

Başlıktan sonra cümleme devam edecek olsam "keşke olmasaymış" derdim. Zaten kendisi için en çok kullanılan sıfat "tren enkazı" iken, içinizde acıma ya da sempatiye benzeyen herhangi bir şeyin barınmasına izin vermemek için elinden geleni yapıyor Lindsay Lohan.


Vintage bir Roberto Cavalli ile katıldığı, New York Fashion Week'in başlangıcı anlamına gelen AmfAR Fashion Against AIDS Gala'sında keşke olmasaymış Lindsay. Ayağındaki korkunç striptizci ayakkabılarını bir yana bırakırsak bu kızın yüzüne bir haller mi olmuş acaba?


Yanaklarındaki abartılı dolgu, dudaklarındaki berbat görüntü, gözlerindeki donmuş bakış ve yolunmuş saçları ile her geçen gün daha da kötüye gidiyor Lindsay. Uyuşturucu sorunlarından da bir türlü kendisini tam olarak kurtaramayan Lindsay Lohan, her insan içine çıktığında rehabilitasyonun ona işlemediğinin göstergesi bir fotoğraf veriyor. Umarım iyi bir stilistle çalıştığı ve sağlıklı göründüğü günleri de görürüz:.

4 yorum:

begum begum huuu dedi ki...

gercekten cok kotu gorunuyor ya :( uzucu aslında ben lısedeyken onun zırvede oldugu donemdi ve ben bayılırdım yuzunun ısıltısına saclarına sımdı boyle gormek uzucu...



begumyagci.blogspot.com

helin dedi ki...

Gerçekten fecii gözüküyor. Bunlar da benim şıklarım: http://onfashionandthings.blogspot.com/2013/02/red-carpet-amfar-gala-2013-what-was-she-wearing.html

fazılhan dedi ki...

İyi bir stilist tutacak parası dahi kalmamış olabilir. Gaga'ya elli bin dolar borç için yalvarmış.

fazılhan dedi ki...

İyi bir stilist tutacak parası dahi kalmamış olabilir. Gaga'ya elli bin dolar borç için yalvarmış.