28 Mart 2013 Perşembe

Kim Kardashian Lanvin'ler İçinde

Hamilelik zordur. Vücudunuzun yaşadığı değişimler, normalde yemeyeceğiniz şeyleri isteyen canınız, normalde göstermeyeceğiniz tepkilere sebep olan hormonlarınız ve hayatınızı artık keyfinize göre değil de sizinle büyüyen bir canlıya göre düzene ve sağlıklı bir çizgiye oturtma stresi bir araya gelir. Yani hamileyseniz hayatınız başka hiç bir şeye benzemeyecek şekilde değişmiş demektir.



Kim Kardashian'sanız hamilelik herkesinkinden biraz daha zor... Hayatımın bir döneminde Kim Kardashian'a sempati besleyeceğim aklımın ucundan geçmezdi ama hamilelik döneminde yaşadıkları ve kendisi hakkında yapılan acımasız yorumlara üzüldüm sanırım. Ünlü kıvrımlarını hiç çekinmeden en olmadık parçalarla ortaya çıkarmayı seven Kim'i hamilelik de durduramayınca, aldığı kilolar bütün tabloidlere dert oldu.



En son Dujour magazinin  partisinde Lanvin kombini ile ortaya çıkan Kardashian, kimseyi takmadığını göstermek için olsa gerek kalem eteklerden ve vücudunu tamamen saran parçalardan medya baskısına rağmen vazgeçmeyeceğe benziyor. Bari en azından saçlarını gözünün önünden çekse...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

bu kadının acınacak hiçbir şeyi yok.hamileyken bile kürklerle dolaşmaya devam eden bir kadının neyine sempati duyayım ki. gamze

Didem Antebi dedi ki...

Sevgili Gamze, kürk konusunda haklısın, orası öyle... Ama yine de çok acımasız şeyler yazdılar tabloidler. Hatta bugün konu iyice büyümüş. Bully'ing seviyesinde hakaret edilmez hamile kadına diye yazı yazmış Helena Christensen.

Ben de sevmem Kim'i ama hamile olduğu için bir yandan da üzülüyor insan.