27 Mart 2013 Çarşamba

Online Pazarda Posh Etkisi

Victoria Beckham, tam da öldükten sonra ardından belgeseli yapılacak bir kadın haline gelmeye başladı. Buz gibi bakışlarını, mesafeli tavrını ve oksijenle besleniyormuş gibi görünen vücudunu sevmeyebilirsiniz ama elini attığı neredeyse her konuda başarılı olduğunu da göz ardı etmek olmaz. Şarkı söylemek hariç neredeyse her şey...



Spice Girl'lükten, moda gurusu, tasarımcı ve iş kadınlığına giden yolda Victoria Beckham DVB jean markasından sonra Victoria Beckham etiketli parçaları ile hem kendi minimal ama seksi tarzını yansıttı, hem de bir çok celebrity'nin dikkatini çekti. Daha sonra gelen Victoria Victoria'sı ise daha ucuz ve genç markası olarak konumlandı.



Şimdiyse Queen V, tüm markalarını bir arada online olarak sunuyor. www.victoriabeckham.com sadece bir e-ticaret sitesi olmasının ötesinde ilk açtığınızda tumblr'ı hatırlatan yapısı, içeriğindeki video, fotoğraf ve gifler sayesinde aslında zamanının ilerisinde görünüyor. Satış odaklı sitelerin ruhsuz tasarımlarının aksine markanın ve Victoria'nın ruhu siteye yansımış. Yani Beckham, bir işin daha altından alnının akıyla çıkmış diyebiliriz.

Hiç yorum yok: