11 Mart 2013 Pazartesi

Pazartesi Sendromuna Tatil: Mama Shelter by Philippe Starck

Biliyorsunuz geçtiğimiz haftalarda Pazartesi Sendromuna Tatil köşemizde ayırlayacak daha fazla moda tasarımcısı bulamadığımdan şikayet edip yenilerini buldukça ekleyeceğimi ve bu çok sevdiğim bölümü bitirmeyi aslında hiç istemediğimi söylemiştim.


Şimdi de yine dayanamadım ve bir moda tasarımcısının elinden çıkmamasına rağmen, hemen şehrin içinde kendinizi dinlendirebleceğiniz ve zamanımızın en iyi endüstriyel tasarımcılarından Philippe Starck'ın  Lyon, Paris ve Marsailles sonrasında İstanbul'da da açtığı Mama Shelter'ı pazartesi gününün konuğu etmek istedim.



 15 Mart'ta açılan ve odaları 89 -109 Euro arasındaki oda fiyatları ve İstiklal Caddesindeki lokasyonu ile bulunmaz bir nimet olan Mama Shelter'ın odalarındaki, hepimizin aşina olduğu süper kahramanlar, beyaz yoğunluğunu hareketlendiriyor. Tarihi şehrimizin süper modern bir otel daha kazanması bir yana Philippe Starck'ın anne evi gibi olması için elinden geleni yaptığı, tam bir yuva hissi veren odaları biraz geek biraz teenage odası hissi veriyor.

Şehre yeni bir soluk veren, Mama Shelter, ziyarete gelen misafirleriniz için çok şık bir deneyim yaşayacakları hoş bir alternatif olur. Özellikle yurt dışından gelen misafirlerinize önerebileceğiniz Mama Shelter, mutlaka memnuniyetle ayrılacakları bir konaklama sunacağa benziyor.

Hiç yorum yok: