1 Mart 2013 Cuma

MONIES Şimdi Bebek'te



Son zamanlarda minimalizmin tamamen unutulduğu alanlardan biri olan takı alanında, kıyafetlerimizden de önemli bir hale gelen ve bir çok kombinin yıldızı olan parçalar koleksiyonlarımıza ekleniyor. Sade kıyafetlerimiz kocaman takılarla bir araya gelerek yepyeni bir tarz kazanıyor.



Danimarkalı tasarım ikilisi, Gerda ve Nikolai Monies, Donna Karan, Chanel, Christian Lactoix gibi moda velerine hazırladıkları aksesuar koleksiyonlarından sonra kendi markalarını kurarak, takı alanına yepyeni bir soluk getirdiler. Alışık olduğumuz materyallerin dışında, dev inciler, tarih öncesi materyaller, fosiller, abanoz gibi materyaller kullanarak 200'er parçadan oluşan tamamı el yapımı 2 koleksiyon hazırlayarak her sene takı dünyasını sanat eseri niteliğinde parçalarla hareketlendiriyorlar.



Daha önce Akaretlerde açtıkları mağazalarına bir yenisini de Bebek'te ekleyen Monies tasarımlarının UNIQUE adlı serisi 1 adet üretiliyor ve Haute Couture takı alanına da girmiş oluyor. Kişiselliğin her şey olduğu moda dünyasında, stilinize unutulmaz son dokunuşu yapacak bu parçaları canlı olarak da mutlaka görün derim.

Hiç yorum yok: